Dcera Adély Gondíkové: Lakuje si nehty jako maminka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dcera Adély Gondíkové: Lakuje si nehty jako maminka!

Fotografie
Fotografie (internal)

Teprve pětiletá Nela Brousková je velká parádnice. Na akci na Smíchovskou pláž totiž vyrazila s nalakovanými prstíky u nohou stejně jako její maminka Adéla Gondíková.

A aby toho nebylo málo, nehtíky ladící s tričkem malá Nela ještě doplnila malůvkou na obličej připomínající kočičku – podobnou, jakou měla vyobrazenou na tričku. Na Smíchovské pláži, kde startovala zábavním odpolednem Velká Disney Superhra pro celou rodinu rozhodně nebyla jediná, kdo se s barvičkami pořádně vyřádil.

Taková Agáta Bourová, která přišla na pláž s maminkou Markétou Mayerovou však dala přednost malování na papír, v němž jí slavná maminka ochotně pomáhala. Komu pak nestačily barvičky, měl k dispozici spousty písku. Toho využil překvapivě především herec Petr Vacek. V písku ho to bavilo skoro víc než vlastní potomky i jeho seriálové děti z Ulice Patricii Solaříkovou a Jakuba Štáfka.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.