Puberťácké idoly Rihanna, Miley Cyrus i Katy Perry odhalily, co mají mezi nohama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Puberťácké idoly Rihanna, Miley Cyrus i Katy Perry odhalily, co mají mezi nohama!

Fotografie
Fotografie (internal)

Čím jsou interpretky popmusic mladší, tím méně toho na koncertě na sobě mají. Lehko se pak stane, že jim diváci a fanoušci vidí »do kuchyně«.

Těžko říct, jestli jde jen o nehody, nebo jestli to je záměr, jak se nenápadně znovu a znovu dostávat na stránky bulvárních novin. Každopádně hrdinky teenagerovských srdcí Katy Perry (25), Rihanna (22) nebo Miley Cyrus (17) přišly koncertovat ve stylu chytré horákyně oblečené-neoblečené a trochu se jim to vymstilo.

Katy Perry vytáhla ze skříně na vystoupení jeden z oblíbených umělohmotných modýlků v havajském stylu, které vypadají jako ušité z gumového ubrusu ze školní jídelny. Bohužel v jednu chvíli na pódiu mírně ztratila ve vysokých botách rovnováhu a při balancování tak všichni viděli, co zpěvačka pod sukní ukrývá.

V podstatě podobně je na tom i teprve sedmnáctiletá Miley Cyrus. Ta se se sukní neobtěžovala vůbec a vzala si jen body s miniaturním kouskem látky mezi nohama. Fanoušci se tak mohli začít sázet, jestli na ně vykoukne během koncertu ještě něco víc, než jen Mileyna pečlivě oholená třísla.

Největší trapas si ale uřízla Rihanna. Pod body si sice vzala děrované punčochy, přezdívané často »bordelky« podle pracovního odvětví, kde sklízí největší úspěch, ale tím vlastně celou věc ještě zhoršila. Její klín se totiž snažil prodrat v podřepu nejen kostýmem, ale i oky u punčoch, což způsobilo Rihanně mezi nohama ošklivý »nádor«.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.