Trapas v přímém přenosu! Vytočená miss Iveta Lutovská se rozešla s přítelem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trapas v přímém přenosu! Vytočená miss Iveta Lutovská se rozešla s přítelem

Z výrazu Lutovské je znát, že Radovan šlápl vedle.
Z výrazu Lutovské je znát, že Radovan šlápl vedle. (Casino Magic Planet)

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (27) zažila nejhorší večer svého života. Její dnes již expřítel Radovan Hynek (35) ji ztrapnil před všemi přáteli. Když totiž všechny snahy k záchraně vztahu selhaly, Vyfešákovaný Hynek s kyticí a plyšovým medvídkem vyrazil za Ivetou, aby ji na kolenou odprosil. Výsledek? Ostuda až za hrob!

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (27) zažila nejhorší večer svého života. Nepředstavitelné se stalo realitou a její dnes již ex-přítel Radovan Hynek (35) ji ztrapnil před všemi přáteli. Když totiž všechny snahy k záchraně vztahu selhaly, Hynek se vyfešákoval, koupil kytici a plyšového medvídka a vyrazil za Ivetou na ofi ciální akci plnou fotografů a novinářů, aby ji na kolenou odprosil. Výsledek? Studená sprcha a ostuda až za hrob!

Zoufalí muži dělají zoufalé věci! Právě toto rčení se po úterním večeru hodí na ex-přítele Ivety Lutovské Radovana Hynka. Když totiž všechny snahy v soukromí zklamaly, rozhodl se, že na svou lásku zaútočí veřejně. To se mu ale vymstilo. Když totiž s obrovským pugétem květin a plyšovým medvídkem na narozeninách jednoho casina na Lutovskou vybafl, se zlou se potázal.

„To snad ne?!“ stačila jen vykřiknout šokovaná Iveta. Okamžitě se zvedla od stolu a uháněla k východu. Posmutnělý Radovan samozřejmě za ní. Když se dvojice dostala z dohledu veřejnosti, začalo doprošování a přemlouvání. Ale marně. Ať předtím Radek udělal cokoli, veřejným zostuzením nasadil všemu korunu! „Tohle jsem opravdu nečekala. Nevím, jestli to od Radka bylo dobré gesto. Ale opět říkám, nejdřív si to musíme vyřešit mezi sebou,“ míní loňská vítězka České Miss, která definitivně svého expřítele poslala i s dary zpátky domů do Třeboně.

Co Iveta říkala loni

„Všichni narážejí na to, že vítězky miss se brzy se svými partnery rozejdou. Já ale doufám, že u nás to nehrozí. Už kvůli tomu, že se nevidíme každý den. Do Třeboně jezdím na den dva v týdnu, zbytek jsem v Praze. Samozřejmě i u nás to ale občas skřípe. Každý chlap zlobí. Radek je pořád na fotbalových trénincích a po nich chodí na pivo. To mi někdy vadí.“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.