Starosta Jančík - Podvádí manželku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Starosta Jančík - Podvádí manželku?

Starosta dámu vyzvedává v jejím salonu, nese jí pytel s ručníky.
Starosta dámu vyzvedává v jejím salonu, nese jí pytel s ručníky. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

Kontroverzní starosta Prahy 5 Milan Jančík (60) z ODS ví, že se pod ním houpe židle. To mu ale podle informací Aha! nebrání v tom, aby si komplikoval manželství. Jančíka totiž naši fotoreportéři nachytali na romantickém dostaveníčku s dámou, která není jeho manželka Lenka!

Jde o Vlastu Libotovskou (46), majitelku kosmetických salonů. Jančík ji v úterý navštívil v jejím podniku, naložil do »bavoráku« a odvezl na večeři.

„Žádné romantické rande to nebylo. Když lidé vidí dobré přátelství, snaží se z toho udělat něco jiného,“ reagovala sice pro Aha! Libotovská s tím, že s Jančíkem spolupracují na kosmetické řadě. „Jsme velmi dobří přátelé, je to báječná dáma, které si velmi vážím. Dal nás dohromady Jirka Krampol, zachránila mi život, když mi pomohla zhubnout 27 kilo,“ řekl nám samotný Jančík.

Něco jiného si myslí jejich okolí. „Jsou spolu, ona je přitom také vdaná a má dvě děti, jenže manžel je až v Kostelci. Jančík ji pořád vyzvedává a ona se ani netají tím, že spolu něco mají,“ řekl Aha! zdroj blízký oběma.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.