Leoš Mareš - Platí za Moniku měsíčně 350 000 Kč! A ona už má jiného... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leoš Mareš - Platí za Moniku měsíčně 350 000 Kč! A ona už má jiného...

Monika Marešová
Monika Marešová (Aha! – Pekárek, Přibyl, Kundrát)

Tak to je drahý odchod od manželky! Moderátor Leoš Mareš (34) se svěřil, že platí tři sta padesát tisíc měsíčně za luxusní mezonetový byt na Smíchově, kam si jeho manželka Monika (34) už zřejmě brzy přivede nového muže. Tím je bohatý podnikatel (35) z Liberce.

„Jo to CHLAP,“ zdůraznila Monika slovo chlap. „Je neuvěřitelně pozorný, komunikativní a vtipný a má rád naši rodinu,“ svěřila se deníku Aha! Marešová. Je tedy jen otázkou času, kdy budou hnízdečko lásky obývat společně.

Jedno je však jisté – vše bude financovat Leoš Mareš, jenž musel nákladnou rezidenci opustit. Jemu zbyly jen dluhy. „Platím tři sta padesát tisíc měsíčně, to je skoro dvanáct tisíc denně. A nejlepší je, že jsem se z toho bytu odstěhoval,“ přiznal Mareš v rozhovoru pro magazín Elle. Podle našich informací si vzal Mareš hypotéku na neuvěřitelných 42 milionů. Na tolik ho přišel mezonetový byt na Smíchově.

A jak se zdá, Mareš částku na bydlení pro Moniku a oba své syny platí rád, i když ví, že Monika už není sama. „Leošovi jsem to řekla hned po příletu z Ameriky, kde jsme se poznali. Nevím, jak to bere, ale občas mi přijde, že je rád, že jsem šťastná. Takže asi se s tím srovnal,“ dodává Monika.

Maminka Lenka Marešová - Leošova milenka? Tu vidět nechci! Bojím se, že přijdu o vnoučky!

Leoši, čeká tě nuda - I milenka chce dítě!

Sobec Leoš Mareš, kterého vystrašil rodinný stereotyp - Na děti má tři hodiny! A jsou to velké manévry

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.