Lucie Borhyová a její Niko: Už podruhé zrušili svatbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lucie Borhyová a její Niko: Už podruhé zrušili svatbu!

Niko se s Lucií ve společnosti naposledy objevil loni v únoru na cenách Anno.
Niko se s Lucií ve společnosti naposledy objevil loni v únoru na cenách Anno. (Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, M. Pátek, P. Novotný)

Moderátorka Televizních novin na Nově Lucie Borhyová (32) se do Řecka snad nevdá! Před časem sice oznámila, že svatba s podnikatelem Nikem Papadakisem (36) je na spadnutí a proběhne v květnu, jenže měsíc lásky už je dávno pryč, a veselka se nekonala! Naopak, vše nasvědčuje tomu, že i podruhé ze svatebních plánů sejde…

Vypadá to, že moderátorka »nováckých« Televizních novin Lucie Borhyová (32) se snad nikdy nevdá! Už podruhé totiž odkládá plánovanou svatbu! A důvod? Podnikání jejího partnera Nika Papadakise (36), který pracuje pro cestovní kancelář Sunny, a je tak plně závislý na příjmech z turistického ruchu. Ten ale vinou řecké krize dostal pořádně »na frak«, a svatba je tak prý to poslední, na co řecký playboy myslí!

Poslední, s čím by si teď Niko chtěl dělat starosti, jsou přípravy velké řecké svatby, kterou už v létě 2008 odložili kvůli těhotenství Borhyové. Řecký podnikatel se totiž snaží zachránit rodinný podnik, který nyní musí čelit významnému odlivu klientů.

„Očekáváme velký pokles příjmů – až o deset procent, ceny dovolených se totiž rapidně snížily,“ uvedl šéf hotelové federace Hellenic Hotel Federation Andreas Andreadis. Na Krétě, kde Niko a jeho otec Giorgios podnikají, je ale situace ještě horší. „Vytíženost mého hotelu klesla oproti loňsku o třetinu, i na hlavní sezonu máme zamluvenu jenom polovinu ze 70 pokojů,“ postěžoval si jeden z majitelů hotelu na Krétě, který navíc otevřel o dva měsíce později, protože zájemců bylo tak málo, že by nezaplatil ani personál.

Je tak víc než jasné, že se krize přímo týká i přítele Borhyové, jehož příjmy plynou právě z pronajímání hotelových pokojů a apartmánů a v práci teď tráví každou volnou chvilku. Nikův otec Giorgios ale situaci nevidí tak černě.

„Vede se nám docela dobře. Krizi, o které tu všichni mluví, zatím moc nepociťujeme, věřím, že to zvládneme,“ mlží Papadakis, který dal synovi aspoň na pár dní »opušťák«, aby mohl navštívit Lucii se synem Lucasem (1,5). Kvůli práci totiž tráví většinu času na Krétě. Zvláště teď, když jde o záchranu rodinné firmy, která funguje víc než čtyřicet let. Borhyová si tak o pohádkové řecké veselce zatím může nechat jenom zdát. Na její přípravy totiž není čas, a pokud si pár nenašetřil, chybí i potřebný balík peněz.

Dům na okraji Heraklionu, ve kterém sídlí cestovní kancelář Sunny.

Přítel Borhyové není žádný boháč, podobný dům má většina obyvatel Kréty.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.