Modelka Vařeková - Auto na zákazu a vášnivý polibek s kamarádkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Modelka Vařeková - Auto na zákazu a vášnivý polibek s kamarádkou!

Veronika Vařeková
Veronika Vařeková (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Modelka a bývalá manželka hokejisty Petra Nedvěda (38) Veronika Vařeková (33) si dala na chvíli oraz od chlapů. Večery raději tráví ve společnosti žen! V úterý tak na večeři místo s pořádným chlapem vyrazila se svojí kamarádkou. A že to bylo pořádně žhavé rande.

 

V kuloárech se sice špitalo, že Nedvěda vyměnila za Martina Ručinského, který u ní často přespával, už dlouho však nebyli společně nikde viděni. V poslední době se tak modelka raději »svěřuje« do péče žen. V úterý si vyrazila na večeři s kamarádkou do sushi restaurace. Modeling ji stále živí, takže je potřeba dbát na štíhlou linii, ona sama si ale žádné hladovky nenařizuje. „Je mi líto holek, které se trápí hlady a nejedí,“ prozradila nedávno. A na truc si dopřála několik porcí syrových ryb.

Na Malou Stranu, kde se kamarádky sešly, přijela luxusním vozem Bentley, jenž s klidným srdcem zaparkovala na zákazu zastavení. S nějakými pravidly si prostě hlavu neláme. Dokázaly to i vroucí polibky s kamarádkou, jimiž se loučily. Modelka si asi stejně dobře jako s muži vystačí se ženami.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.