Adéla Banášová: Dělá milenci scény! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Adéla Banášová: Dělá milenci scény!

Adéla s Peterm vypadají jako ideální pár, občas to ale skřípe i u nich.
Adéla s Peterm vypadají jako ideální pár, občas to ale skřípe i u nich.

S moderátorkou Adélou Banášovou není život vždy peříčko. Své o tom ví její drahá polovička Peter Modrovský. Když totiž vyšlo najevo, že bude soutěžit i ve čtvrté řadě Let‘s Dance, nastalo mu doma peklo.

„To byly hrozné hysterické záchvaty, úplně šílené scény mi dělala,“ prásknul Peter Modrovský ve slovenské rozhlasové ranní show, kterou moderuje právě jeho přítelkyně Adéla Banášová s Matejem Sajfou Cifrou. Scény začaly podle Petera ve chvíli, kdy se dozvěděl, že bude účinkovat i v letošní čtvrté řadě soutěže Let’s Dance. Adéla, s níž začal během minulé řady této show Peter chodit, se bála, že kvůli časově náročným tréninkům se budou méně vídat.

Svou roli jistě sehrálo i to, že taneční partnerkou Modrovského byla v této řadě překrásná a talentovaná Nela Pocisková, s níž bylo jasné, že Modrovský v soutěži hned tak neskončí. A měla pravdu, Pocisková totiž spolu s Modrovským titul Královny tanečního parketu vyhrála. Jak se ale teď ukazuje, hysterie byla zbytečná. Adéla s Petrem se stále milují a vztah Pociskové k Modrovskému rovněž nepřerostl pracovní úroveň.

Kvůli své účasti v poslední řadě Let''s Dance i kvůli partnerce Nele Pociskové si doma užil nejednu scénu.

Foto. TV Markíza, ara

(iec, topky.sk)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.