Casting Česko Slovensko má Talent: Přišla chlupatá Tina Turner i tančící pes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Casting Česko Slovensko má Talent: Přišla chlupatá Tina Turner i tančící pes!

Tohle je Tina Turner. Tedy spíš její imitátor. VE skutečnosti má rocková babička jistě o něco méně chlupatěší ruce.
Tohle je Tina Turner. Tedy spíš její imitátor. VE skutečnosti má rocková babička jistě o něco méně chlupatěší ruce. (TV Prima)

Toto léto se bude odehrávat především ve znamení hledání talentů. Casting nové show televizí Prima a JOJ Česko Slovensko má talent tentokrát dorazil do Plzně a o senzace nebyla nouze.

Porotu překvapila Lucie Smolíková (26) se svým psem Angelem. Ten totiž umí tančit. Ovládá tango, tanec na R’n’B muziku a líbí se mu také country. V této soutěžní dvojici však nebylo jasné, kdo z nich má vlastně soutěžit, zda je to pes, kdo má větší talent a nebo jeho panička, nárokující si nadání na vycvičení psa.

O poprask se postarala i imitátorka Tiny Turner Chichi Tornádo. Už na první pohled ale bylo jasné, že takto chlupaté ruce Tina rozhodně v originále nemá, a tak každému po chvíli došlo, že Chichi je osmatřicetiletý muž - travestita Petr Vostárek. Travesti show se věnuju už devatenáct let a zpívám písničky nejen od Tiny, která je moje srdeční záležitost, ale i jiných zpěvaček. Přes den pracuju jako cargo manažer v jedné spediční společnosti, takže jsem obyčejná kancelářská myš, ale večer se ze mě stává Tina Turner,“ uvedl.

Porotci vedle dalších talentů viděli i taneční skupinu čítající 78 členů, která se nevešla do sálu a vystupovala tak na náměstí, nebo také soubor Trn v oku, produkující exotické tance z Tahiti.

Lucie Smolíková a její tančící mazlíček.

Trn v oku předvedl exotické tance.

Toto je jen zlomek z chomutovské taneční skupiny Beethoven, která se ani nevešla do sálu a musela tak vystupovat na náměstí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.