Dominika Mesarošová: Kontrolovala si, co má v kalhotkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dominika Mesarošová: Kontrolovala si, co má v kalhotkách!

 „Když si takhle dřepnu uvidí mi na kalhotky?“ si nejspíš říkala Dominika před tímto faux-pas. I Miss ČR Aneta Vignerová raději odvrátila zrak.
„Když si takhle dřepnu uvidí mi na kalhotky?“ si nejspíš říkala Dominika před tímto faux-pas. I Miss ČR Aneta Vignerová raději odvrátila zrak. (Marek Pátek)

Modelka Dominika Mesarošová (24) blondýnu nezapře. Nedošlo jí totiž, že když roztáhne nohy, bude jí vidět do rozkroku.

Když se podaří některému z fotografů vyfotit nějaké té »celebritě« kalhotky pod sukní, je to obvykle dílo náhody, pohotovosti nebo spíš smůlou foceného objektu. Tentokrát však Dominika Mesarošová bulvárním fotografům ušetřila spoustu práce a nechala jim přehršle času její kalhotky zvěčnit.

Na druhých narozeninách internetové televize Boom TV, kde modelka dostane prostor v novém pořadu odhalující nevěru, se snažila u luxusního sporťáku pózovat tak, aby jí hlavně nebylo vidět pod sukni. Jenže místo aby spoléhala na svůj instinkt, nedalo jí to, a sama se přesvědčila, jak by musela sedět, aby jí bylo mezi nohy vidět.

Silikonové krásce ale přitom nedošlo, že když si v podřepu uvidí na rozkrok ona, nezůstane toto místo utajené ani fotografům. No co k tomu dodat, chybami se učíme.

Marně Dominika doufala, že její divadlo nikdo neviděl a tvářila se ve stylu »já nic, já blondýna«.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.