Dominika Mesarošová: Porvala se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dominika Mesarošová: Porvala se!

Dominika si odnesla z rvačky modřinu nad rtem. Její soupeřka prý ale dopadla hůř.
Dominika si odnesla z rvačky modřinu nad rtem. Její soupeřka prý ale dopadla hůř. (Marek Pátek)

Modelka se silikonovými pětkami Dominika Mesarošová (22) přišla na druhé narozeniny internetové televize Boom TV s pěknou modřinou nad rtem.

„Potkala jsem se na párty s nějakou ženskou na záchodě a ona měla pocit, že jsem asi vtrhla do těch dveří moc rychle nebo já nevim, tak mi jednu vrazila, ale já jsem jí to vrátila tak, že dopadla hodně špatně,“ vysvětlila Dominika. Co bylo ale přesnou příčinou pěstní šarvátky, to netuší.

„Fakt nevím, o co jí šlo, prostě nějaká ošklivá zakomplexovaná kr... si na mě chtěla vybít zlost. To se jí ale nepovedlo. Kulhala, když odcházela,“ dušovala se modelka, že nenechala své sokyni nic zadarmo.

Není to ale asi naposledy, co bude muset Dominika čelit fyzickému útoku. V televizi totiž rozjíždí pořad, díky kterému si nadělá opravdu hodně nepřítel. „Bude se to jmenovat Dominky pomsta a jde o to, že pokud má někdo podezření, že ho jeho protějšek podvádí, napíše nám e-mail, my tomu nevěrníkovi nebo nevěrnici nastrčíme ženu nebo muže, který bude sledovaný objekt svádět a my se pokusíme všechno natočit a pak přijde konfrontace, u které budu já,“ představila krátce nový projekt televize Mesarošová.

Že by se ale zapojila do svádění sama, to vylučuje. „To bychom se prozradili, kdybych ty muže sváděla já, to ne. A sledované páry budou také neznámí lidé, žádné celebrity,“ kroutí hlavou kráska na otázku, jestli se »pověsí« i na nejznámějšího sukničkáře u nás Leoše Mareše. Je však jasné, že s takovou prací by měla Dominika zvážit minimálně absolvování kurzu sebeobrany, bude zřejmě mnohem víc lidí, kteří si budou přát jí jednu »vrazit«.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.