Aneta Langerová: Rozchod, nebo nevěra?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Aneta Langerová: Rozchod, nebo nevěra?!

Rozešla se Aneta s Ivou, a nebo ji zahýbá?
Rozešla se Aneta s Ivou, a nebo ji zahýbá? (Dan Černovský, ara )

Je to pár měsíců, co se rozhodla Aneta Langerová (23) celému světu přiznat, že miluje ženy. Tedy konkrétně jednu ženu – Ivu Milerovou (39). Jenže to jí evidentně nebrání v tom, balit jiné ženy. Nebo je snad mezi ní a Ivou konec?!

Je to pár měsíců, co se rozhodla Aneta Langerová (23) celému světu přiznat, že miluje ženy. Tedy konkrétně jednu ženu – Ivu Milerovou (39). Jenže to jí zjevně nebrání v tom, aby balila i jiné ženy. Nebo je snad mezi ní a Ivou konec?!

Že Aneta po svém přiznání vyráží pravidelně na lov do baru pro homosexuály práskl časopis Spy. Podle něj se snažila v baru sbalit jednu z barmanek. „Aneta sem chodí poměrně často. Tentokrát se na mě ale koukala celý večer a když jsme se daly do řeči, říkala mi, že jsem moc hezká. Tvrdila, že s Ivou už není,“ svěřila se časopisu jedna ze zaměstnankyň baru, pro niž prý Aneta ztratila oči.

Tentokrát si ale vybrala velmi špatně. Nejen, že ji dívka odmítla s tím, že není její typ, ale ještě k tomu všechno za tepla převyprávěla svému kamarádovi – reportérovi časopisu. Svoji totožnost už se ale sdílná barmanka zveřejnit neodvážila.

Jestli ale se Aneta s Ivou opravdu rozešly, nebo zda chodí Langerová do baru jen na zálety, to s jistotou zatím neví nikdo.

Iva Milerová

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.