Leoš Mareš: Dal Nově ultimátum kvůli Banášové?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leoš Mareš: Dal Nově ultimátum kvůli Banášové?!

Moderátorce Adéle Banášové (29) se na Slovensku přezdívá Leoš Mareš v sukních. Ona ale ve skutečnosti nejpopulárnějšího českého moderátora předčila na všech frontách. A to neuniklo jak jemu, tak ani Daře Rolins (37), která kvůli
Moderátorce Adéle Banášové (29) se na Slovensku přezdívá Leoš Mareš v sukních. Ona ale ve skutečnosti nejpopulárnějšího českého moderátora předčila na všech frontách. A to neuniklo jak jemu, tak ani Daře Rolins (37), která kvůli  (Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Moderátorce Adéle Banášové (29) se na Slovensku přezdívá Leoš Mareš v sukních. Ona ale ve skutečnosti nejpopulárnějšího českého moderátora předčila na všech frontách. A to neuniklo jak jemu, tak ani Daře Rolins (37), která kvůli ní odmítla milionový kšeft!

Jak už jsme vás informovali, Dara Rolins odmítla milionovou nabídku moderovat Talentmánii, protože se bála srovnání s Adélou Banášovou a sebekriticky, ale čestně prohlásila, že takové bohyni, jako je Adéla ona konkurovat nemůže. To, že na Slovenskou moderátorskou jedničku nemá údajně přiznává i Leoš Mareš (34). On se ale moderování nevzdává.

„Adéla byla nezpochybnitelně lepší,“ zhodnotil například mediální expert Marek Ditrich výkon dvojice Mareš-Banášová po Česko-Slovenské SuperStar. A nepomohlo ani to, že Mareše obhajovala jeho žena Monika. Stěžovala si, že Leoš často nahrával vtipy Adéle na smeč, ale ta je ignorovala. „Tyhle argumenty paní Marešové mi přijdou jen jako snaha za každou cenu nějak omluvit moderátorkou prohru Leoše Mareše. Je to od ní hezké, ale poněkud naivní," pohřbil ale ve vteřině Ditrich obhajobu Marešové, kterou už v tu dobu Mareš podváděl s Gábinou Dvořákovou.

Mareš si proto teď zřejmě řekl, že žádné srovnávání už podstupovat nebude a začal tvrdě jednat. V zákulisí televize Nova se totiž šušká, že to není Banášové připravovaná talkshow ale Leoš Mareš, kvůli komu půvabná blondýnka nakonec obsadila »jen« porotcovské křeslo. Podle dobře informovaných zdrojů dal prý Leoš vedení televize na krk kudlu: „Buď budu moderovat já a někdo slabší, nebo jdu na Primu!“ znělo jasně jeho ultimátum.

Televize Nova nakonec podle všeho ustoupila a nabídla Banášové křeslo porotce, které s díky slovenská sympaťačka přijala. Ačkoliv zřejmě pro tentokrát Leoš bezprostřední konkurenci odstranil, není vyloučené, že ho svým projevem Adéla smete i tentokrát, byť »jen« z porotcovského křesla.

Dara Rolins to s mikrofonem umí, přiznala však, že na výkon Banášové nemá.

ČTĚTE TAKÉ

Přiznání Dary Rolins: Mám strach z Banášové!

Podzimní souboj talentmánií Nova vs. Prima - Vydělají hlavně slavní!

Nova chce zničit Primu: Mareš a Banášová zpátky na scénu!
Leoš Mareš (33) - Prima mu sebrala peníze! A ostrouhala i Banášová!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.