Bára Basiková: Co se to stalo?! Celulitida až ke kotníkům a dvě brady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bára Basiková: Co se to stalo?! Celulitida až ke kotníkům a dvě brady!

Bára Basiková v překrásných šatech ukázala celulitidu a nadýchaným účesem pak i nedostatek vlasů.
Bára Basiková v překrásných šatech ukázala celulitidu a nadýchaným účesem pak i nedostatek vlasů. (Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Zpěvačka Bára Basiková (47) dělá, že nestárne. Má ročního syna s o patnáct let mladším manželem Petrem Polákem a na první pohled vypadá dobře. Na ten druhý je ale jasné, že si její věk nekompromisně vybírá svou daň.

Bára prožívá jedno z nejlepších období. S manželem jí to skvěle klape, roční syn Theodor roste jako z vody. Účinkuje znovu v Johance z Arku a roli má i v obnoveném Jesus Christ Super Star. I přesto, že jen září, je vidět, že se na ní věk i pozdní mateřství začíná podepisovat.

Na křest svého nového alba dorazila zpěvačka v překrásných, ale velice krátkých úpletových šatech. Když na ni tak dopadlo světlo reflektorů, odhalilo její celulitidu táhnoucí se až ke kotníkům i milosrdné nebylo ani k jejím řídnoucím vlasům. Když se pak chvíli Bára nehlídala u baru, rázem vylezla i její druhá brada.

Možná by měla přihlédnout k tomu, že je matka tří dětí i že jí klepe na dveře padesátka a obměnit šatník modely o něco méně odvážnějšími.

Bára ukázala druhou bradu i celulitidu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.