Zpěvák Alan Bastien & herec Jan Šťastný: Utekly nám manželky...naštěstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zpěvák Alan Bastien & herec Jan Šťastný: Utekly nám manželky...naštěstí!

Láska Alana Bastiena a Vandy Konečné byla na sportovním odpoledni divadel Hybernia a Broadway k nepřehlédnutí.
Láska Alana Bastiena a Vandy Konečné byla na sportovním odpoledni divadel Hybernia a Broadway k nepřehlédnutí. (Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Co spojuje Jana Šťastného alias primáře Fryntu z Ordinace v růžové zahradě a zpěváka Alana Bastiena? Jejich manželky, které od nich utekly a teď jsou na ocet.

Co spojuje Jana Šťastného alias primáře Fryntu z Ordinace v růžové zahradě a zpěváka Alana Bastiena? Jejich manželky, které od nich utekly...... a teď jsou na ocet.

Jan Šťastný, který se proslavil především rolí v Ordinaci v růžové zahradě, nesl hodně těžko, když mu manželka dala kopačky. Navíc mu přes tisk vzkázala, že jejím novým vyvoleným je ředitel Národního divadla v Brně Daniel Dvořák. Šťastný se proto snažil manželce vrátit potupu jak to jen šlo a líbal se tak s kdejakou hereckou kolegyní, kterou potkal na večírku. Nakonec ale nečekal na své zadostiučinění dlouho - milenec jeho ženy Lenky si našel před nedávnem mladší milenku a Šťastnou vyhodil. A Jan je už po uši zamilovaný do krásné Báry Petrové a vztah jim evidentně klape.

Stejný příběh potkal i Alana Bastiena. Sotva se jeho, teď už exmanželka, Kristina stala slavnější, utekla zpěvákovi za Filipem Renčem a vypadalo to, že Bastien se z toho hned tak nevzpamatuje. Jenže to je omyl. Alan je bláznivě zamilovaný do Vandy Konečné narozdíl od Kloubkové, která se trápí. Románek s Renčem jí zřejmě kvůli režisérovým četným záletům dlouho nevydržel a zůstala tak na ocet.

Zatímco Jan Šťastný je s Bárou Petrovou opravdu šťastný, Daniel Dvořák Lenku Šťastnou odkopl.

Románek nevyšel ani Kristině Kloubkové s režisérem Filipem Renčem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.