Odkopnutá milenka Gábina Dvořáková: Objektivům nadbíhá víc než Leošovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Odkopnutá milenka Gábina Dvořáková: Objektivům nadbíhá víc než Leošovi!

Jitka Válková vedle umělohmotné Dvořákové doslova září!
Jitka Válková vedle umělohmotné Dvořákové doslova září!

Exmilenka Leoše Mareše Gábina Dvořáková se snaží z románku se slavným moderátorem těžit co to jde. I když už je to trochu trapné.

..

Nikoho tak nepřekvapilo, když se Dvořáková objevila na afterparty koncertu Blacky Eyed Peas a hned jakmile uviděla fotografa, neváhala a přilepila se k úřadující České Miss Jitce Válkové, aby za žádnou cenu neunikla objektivu fotoaparátu.

Tentokrát ale udělala tato budoucí učitelka chybu. Vedle přirozeně krásné Jitky vypadá Dvořáková s nepřirozeně černými vlasy a přesolárkovaným tělem uměle a nevkusně. Leda by se se svou už skoro černou kůží chtěla zalíbit sexy afroameričanovi z BYP Will.i.amovi, který je ale prý momentálně zakoukaný do překrásné zpěvačky Cherly Cole.

Svoji příležitost si nemohl nechat ujít ani exmilenec Agáty Hanychové Sámer Issa a fotil se se členy kapely, jako by byli staří kamarádi. Zatímco ale Sámer rappera Taboo nabo DJ Apl.de.ap a další zná tak jako celý svět už léta, Black Eyed Peas vůbec tuší, kdo to Sámer Issa je.

Sámer Issa s rapperem Taboo.

Foto Misha Sundukovskiy, Best Sport

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.