Bára Kolářová před svatbou: Svlečená se oddávala orgiím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bára Kolářová před svatbou: Svlečená se oddávala orgiím!

Bára odhodila stud a užívala si masáže.
Bára odhodila stud a užívala si masáže.

Modelka Bára Kolářová (24) se zanedlouho stane vdanou paní. Teď si ale ještě užívá svobody a nebojí se k tomu svléknout.

..

Báru Kolářovou jsme totiž zastihli »nahoře bez« v nově otevřeném salonu thajských masáží v Dejvicích a ačkoliv se zprvu trochu bála a ptala se, zda thajské masáže nebolí, nakonec se pod rukama zkušené masérky doslova rozplývala. „Určitě musím zkusit i Královskou masáž a to i se snoubencem,“ vzdychala slastně modelka.

Pozadu ale nezůstala ani Bářina kamarádka a loňská Česká Miss Iveta Lutovská. Do salonu Thai Dream ale nejspíš pošle příště přítele, aby se naučil masáž zad stejně dobře jako zdejšíobsluha a mohl jí dopřávat slastné dotytky celou věčnost. „Mám ráda, když o mě někdo pečuje, to mi dělá fakt dobře,“ pochvalovala si sexy kráska.

Nakonec to ovšem byly obě modelky, kdo prošly masážním rychlokurzem a figuranta jim nedělal nikdo jiný než hudebník Varhan Orchestrovič Bauer. Podle toho, jak skučel a naříkal je ale jasné, že by se tímto řemeslem ani jedna z krásek neuživila.

Oběma modelkám se více líbilo na masážním lůžku než v roli masérek. Naopak si toho příliš neužíval jejich figurant Varhan Orchestrovič Bauer.

Foto ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.