Exprezident USA Clinton se stal placeným společníkem. Musí zaplatit manželčiny milionové dluhy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Exprezident USA Clinton se stal placeným společníkem. Musí zaplatit manželčiny milionové dluhy!

Placený společník Bill Clinton.
Placený společník Bill Clinton.

Zní to až neuvěřitelně. Billa Clintona je možné pronajmout si na jeden večer. Jeho žena Hillary totiž nasekala dluhy svoji neúspěšnou prezidentskou kampaní a teď je třeba to splatit. Ale jak, když současné ministryni zahraničí na vedlejšák nezbývá? Pomůže manžel. On sám ji hodně dluží za odpuštění jeho nevěr, například se stážistkou Monicou Lewinskou.

„Chcete mít to štěstí přijet do New Yorku a strávit se mnou den?“ píše Clinton v e-mailu rozeslaném lidem, kteří podpořili kampaň Clintonové proti Baracku Obamovi v roce 2008. Ti, kteří o výhru stojí, musejí vyplnit formulář, nebo poslat do pondělí finanční obnos. Jejich jméno pak bude zařazeno do závěrečného slosování. Loterii vymyslel sám bývalý americký prezident.

Kliknutím zvětšete

„Teď bez řečí půjdeš a vyděláš prachy, Bille. Potřebujeme to... ,“ jako by říkala americká ministryně zahraniční Hillary Clintonová.

Dluhy po neúspěšné prezidentské kampani sahají podle federální volební komise do výše 771 000 dolarů tedy více než 15 milionů korun!

Podle listu New York Times pořádá akci Bill Clinton, protože jeho žena takovým způsobem platit dluhy ze zákona nesmí.

Autor (ex, ČTK)

Foto ara

14.05.2010, 09:30

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.