Oteklá Iveta Bartošová na léčení - Hulí doutníky a cpe se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Oteklá Iveta Bartošová na léčení - Hulí doutníky a cpe se!

Jako by oběd Ivetě nestačil, nese si s sebou do centra krásy ještě další »papáníčko«.
Jako by oběd Ivetě nestačil, nese si s sebou do centra krásy ještě další »papáníčko«. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Nadměrné pití v kombinaci s prášky změnily zpěvačku Ivetu Bartošovou (44), kdysi jednu z nejkrásnějších hvězd českého showbyznysu, ve vyhaslou trosku. Napuchlá tvář, oteklé tělo, prázdný pohled – z princezny českého popu se ale teď má na klinice krásy v Bratislavě stát za šest týdnů opět krasavice, jenže…

„Přišla strašně zubožená. Už jí vypadávaly i vlasy,“ prozradila pacientka, která se stejně jako Bartošová dává do kupy v bratislavském rehabilitačním centru. „K vypadávání vlasů může dojít následkem vážné nemoci. Někdy ale stačí jen rozhozený metabolismus, chybějící hormony či dlouhodobý stres,“ vysvětlují odborníci. Všechny tyto příčiny se hodí i na zpěvačku.

„Když jsem ji potkala první den, vypadala ještě o poznání hůře, než jak jste ji viděli dnes. Stoletá stařenka působí svěžeji,“ prozradila našim reportérům včera další pravidelná návštěvnice podniku Medical Beauty na okraji Bratislavy. Ten slibuje kompletní přeměnu vzhledu pomocí cvičení, bezbolestných operací a liposukcí, vypínání kůže pomocí liftingu, koupele s mořskými řasami, nabízí masáže, bahenní zábaly, kosmetiku a další procedury, které by měly alespoň částečně navrátit Ivetě její původní tvář. Zpěvačka se tu ale věnuje i kickboxu, společenskému tanci, cvičí v posilovně atd. „Slyšela jsem, že se rozhodla zhubnout fyzickou námahou, odsátí tuku odmítla,“ dodala pacientka centra krásy.

Současný vzhled Bartošové dává tušit, že se i v posledních týdnech víc než svému synovi věnovala lahvím s kvalitními destiláty a do toho brala léky. Nyní kývla na nabídku stát se tváří centra, které ženám kompletně mění vizáž. To jí zaplatí nejen všechny procedury, ale i luxusní ubytování. Vše v hodnotě přes šest set tisíc korun.

Bartošová ale na svou životosprávu nedbá ani během své rekonvalescence. Nejenže se před cvičením neskutečně přejídá, ale kouří jednu cigaretu za druhou. Během úterního oběda si více než jídlo vychutnávala tolik milované doutníky. Takže suma sumárum: přestože se Bartošová snaží zhubnout a vypadat opět k světu, moc toho pro to nedělá. Kdyby ale chtěla léčení samovolně opustit, má smůlu: podle smlouvy by Ivetu prý předčasný odchod stál mnoho milionů a přivedl by ji na mizinu!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.