Jiří Pomeje, manžel Ivety Bartošové - Pět hodin v bordelu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Pomeje, manžel Ivety Bartošové - Pět hodin v bordelu!

Jiří Pomeje vykukuje v pět hodin ráno z nevěstince…
Jiří Pomeje vykukuje v pět hodin ráno z nevěstince… (Aha! – David Kundrát, Martin Hyk)

Manžel zpěvačky Ivety Bartošové (44) Jiří Pomeje (45) hazarduje s manželstvím! Přestože jejich vztah na přelomu roku prošel velkou krizí, při níž Bartošová zvažovala žádost o rozvod, on se nyní tahá za prostitutkami. Ve čtvrtek nad ránem byl totiž Jirka přistižen, jak vychází z proslulého vykřičeného domu Darling v centru Prahy. Pomeje, který byl v podniku už od půlnoci a nejméně dvě hodiny strávil podle očitého svědka v soukromí s jednou z dívek, ale tvrdí, že je čistý jako lilie. Uvěří Iveta jeho »andělské tváři«?

„S nikým jsem nic neměl a rozhodně bych za to neplatil,“ tvrdí Pomeje a jedním dechem dodává: „Byl jsem pozvaný, takže jsem nic neplatil.“

V každém případě však Pomeje noc ze středy na čtvrtek strávil v podniku, kde si muži ženskou přízeň kupují. Herec a bývalý producent svou přítomnost v bordelu ale nepopírá, ani nemůže. Fotografie mluví za vše. Deníku Aha! tvrdil, že se šel jen pobavit. „Byl jsem tam s Pavlem Páskem. Měli jsme tam nějaké jednání,“ snažil se zakamuflovat důvod návštěvy. Náš zdroj z kabaretu ale tvrdí něco jiného. „Dorazili kolem půlnoci a do tří do rána seděli na baru a pili. Kolem třetí pak ale Pásek odešel a Pomeje zůstal v Darlingu sám. Chvilku seděl s nějakou holkou a kupoval jí drinky a pak na dvě hodiny někam zmizeli,“ prozradil deníku Aha! jeden ze zaměstnanců podniku.

„Je to nesmysl. Nikam jsem nezmizel. Opravdu jsem s nikým nic neměl a nedělal. Nikdy bych to neudělal,“ zatlouká známý bohém. Vrcholem jeho přesvědčování, že on nic špatného nedělal, bylo, když se nám snažil namluvit, že jedním z důkazů je to, že přeci bordel opustil sám. „Pokud máte fotky, tak víte, že jsem odcházel sám,“ snažil se nás přesvědčit o své počestnosti. Proč tedy se svým kamarádem šel pít zrovna do bordelu, když mu o sex nešlo? „To bych nerozebíral,“ vyhrkl Pomeje rozčarovaně.

Darling opustil několik minut po zavírací době v pět ráno a přesunul se na Václavské náměstí, kde si koupil párek v rohlíku. Poté nasedl do přistaveného taxi a jel za svou ženou Ivetou a nevlastním synem Arturem do Uhříněvsi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.