FOTO Britney Spears pád na dno nezvládá. Cpe se a cpe se. A váha pod ní praská… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

FOTO Britney Spears pád na dno nezvládá. Cpe se a cpe se. A váha pod ní praská…

Boj s mírnou nadváhou se Britney moc nedaří.
Boj s mírnou nadváhou se Britney moc nedaří. (Fakt.pl, ara)

Má to těžké. Přijde o tři kila, čtyři zas nabere. S tím se potýká někdejší popová hvězdička Britney Spears. Zřejmě za to mohou nervy ze zpackaného života, které kompenzuje jídlem… Nabízíme jí tedy výběr typických diet celebrit.

 

 

Zpěvačce se v ničem nedaří. Osobní život je v troskách, na někdejší slávu popové star může jen vzpomínat. Není divu, že si pak udělá pěkné chvíle aspoň u hromady dobrého jídla. Zdraví, ale ani postavě to však nesvědčí.

 

Pokud převáží touha po štíhlé postavě, může se Brtiney inspirovat dietami, které drží její kolegyně. Pokud na zdraví, měla by zvolit zdravější životosprávu. A hlavně, srovnat se s tím, že stejné jako dřív to už nebude…

 

Kliknutím zvětšete

Už to není ten zadeček jako kdysi...

 

Kliknutím zvětšete

Kdysi krásná, kdysi štíhlá... Pohled do několik roků starého fotoalba musí Britney pěkně zabolet.

 

Pět nejznámějších diet celebrit

 

Bílkoviny a spalovače tuků

Jídla s vysokým obsahem bílkovin. Nejméně 2x týdně luštěniny, pečivo podávat pouze tmavé a nebo celozrnné. Po každém jídle se obvykle konzumuje grep, jablečný ocet nebo přípravky pro spalování tuků. Dieta zapomíná na konzumaci zeleniny a ovoce, proto není příliš zdravá.

 

Atkinsova dieta

Při této dietě lze zhubnout, avšak po přidávání sacharidů je větší pravděpodobnost, že se váha bude rychle vracet zpátky. Dochází k nedostatku vápníku a vitaminů, proto je dobré ji doplnit o vitamíny formou tablet. Při Atkinsové dietě je možné jíst tuky, ale nesmějí se konzumovat škroby. Dieta zakazuje konzumaci chleba, brambor, těstovin a rýže, doporučuje se jíst tučné maso, zvěřinu a vejce.

 

Cambridgeská dieta

Cambridgeská dieta spočívá v konzumaci instantních potravin jako jsou různé polévky, tyčinky či koktejly apod. Jedná se o to, že každý den si můžete zvolit pouhé tři výrobky podle vaší chuti.

 

Montignacova dieta. Doporučuje Kylie Minogue!

Metoda francouzského vědce rozděluje uhlohydráty na dobré a špatné nebo chcete-li na zdravé a nezdravé. Nezdravé uhlohydráty způsobují ukládání nežádoucího tuku. Tato dieta Vás převážně zasytí celozrnnými špagetami, rybami, Chilli Con Carne a nebo nízkotučným jogurtem.

 

Dieta Glyx (glykemický index)

Potraviny se dělí podle glykemického indexu. Základem jsou nenasycené kyseliny. Při této dietě můžete celozrnný chléb, ovoce, sušené ovoce, syrovou zeleninu, zeleninové polévky, ryby, ostatní maso a také mléčné výrobky.

 

Související články:

 

FOTO Britney „socka“ Spears: Roztrhané tričko, rozepnutý poklopec!

 

Britney Spears se zlobí kvůli nařčení, že jí k obědu veverky!

 

Turné Britney Spears - Fanoušci: Je to propadák!

 

Britney Spears ukázala špekaté břicho!

 

9 diet, které drží celebrity - České i světové hvězdy prozradily, co dělají pro štíhlou linii

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.