Potupa pro Leoše Mareše: Musí platit za drzost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Potupa pro Leoše Mareše: Musí platit za drzost!

Leoš Mareš se nerad omlouvá za své chyby, tentokrát asi bude muset.
Leoš Mareš se nerad omlouvá za své chyby, tentokrát asi bude muset. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Moderátor Leoš Mareš (33) dojel na své nevybíravé vyjadřování! Ve své Ranní show na radiu Evropa 2 totiž před časem urazil sexbombu Zuzanu Belohorcovou (34) a jejího partnera Vlastu Hájka (34). O Hájkovi mluvil jako o »vyžírkovi« a přidal pár dalších nelichotivých poznámek – teď se za to musí omluvit! A navíc zaplatí několikatisícovou pokutu!

A tak má Mareš místo toho, aby se věnoval oslavám svých zítřejších narozenin jen pořádné starosti... „Byl jsem zrovna ze Zuzanou v Americe a hned po Marešově urážlivém vyjádření se mi rozezvučely telefony. Jsem podnikatel, máme se Zuzanou mnoho aktivit, a proto si takové urážky a pomluvy nemůžeme nechat líbit,“ zlobil se na Mareše Hájek hned po inkriminované Ranní show Evropy 2. „Můj právník to slyšel v přímo v živém vysílání a sám mi navrhl, abych postupoval právní cestou. Evropa 2 chybu svého moderátora uznala. Dostal pětitisícovou pokutu a musel se mi ve své show omluvit. Text omluvy mi má navíc podepsaný poslat i poštou,“ dodává Hájek s tím, že jen díky uznání chyby nebude proti rádiu ani Marešovi podnikat další právní kroky, což měl ještě před pár dny v úmyslu. „Já na rozdíl od pana Mareše nemám nic na leasing či úvěr. Všichni moc dobře vědí, že podnikám s caffeteriemi a realitami v Česku i na Floridě. Ať se Leoš Mareš stará sám o sebe a moje jméno raději nikdy nevyslovuje,“ čertí se Hájek. „V případě, že se mi neomluví, okamžitě budeme žalovat jak pana Mareše, tak Evropu 2,“ dodal. Sám Mareš se k potupné omluvě nevyjádřil. Zřejmě cítí, že tentokrát trochu přestřelil.

Vlasta Hájek a Zuzana Belohrcová jsou teď na koni – Leoš je urazil, a musí za to pykat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.