Lidé Mádlovi a Issové vzkazují: Vytíráme si zadek pravicí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Lidé Mádlovi a Issové vzkazují: Vytíráme si zadek pravicí!

Fotografie
Fotografie (internal)

Ti si to vyžírají! Herci Jiří Mádl a Marta Issová natočili klip Přemluv bábu, ve kterém mnohdy až nevybíravým způsobem přemlouvají mladé lidi, ať nevolí levici. Zároveň v něm uráží seniory. Za způsob, který zvolili, je však kritizují mladí, které chtěli oslovit. Jen na Facebooku okamžitě vzniklo několik skupin i s tisíci členy, které Mádl a Issová – jemně řečeno – naštvali.

Přemluv Issovou a Mádla, Přemluv Mádla a Issovou, ať si škubnou hnátou!, ale i Popožeňme Mádla s Issovou k trestněprávní odpovědnosti!!! Tak se jmenují skupiny na populární sociální síti Facebook, které vznikly v reakci na kontroverzní aktivitu obou mladých herců.

Do nich se přihlásili i známější osobnosti. Z politiků to byla například poslankyně Olga Zubová (Demokratická strana zelených) nebo přímo předseda Strany zelených Ondřej Liška.

Vznikly ale také urážlivé slupiny s pár stovkami členů: Jirko, přemluv tátu... ať nekrade! (naráží na podezření prachatického zastupitele Petra Mádla a jeho bratra Pavla, který je otcem mladého herce, z trestného činu zneužívání informací v obchodním styku), anebo prostě s urážlivým názvem Mádl je debil!!!

Kromě obrany seniorů, se diskuse nejen na Facebooku, ale i řady bloggerů, točily kolem úletu Issové, která na podporu správné volby (tedy pravice) řekla, že všude na světě si lidé vytírají zadek levicí…

Tvůrci klipů navíc nebyli originální, jak se snažili podat. Obšlehli jej totiž od americké komičky Sarah Silvermanové, která v roce 2008 podobně vyzývala mladé k podpoře Baracka Obamy.

Ukradená inspirace - Sarah Silvermanové přemlouvá k podpoře Obamy

K videu Mádla a Issové si můžete prohlédnout v článku Herci Issová a Mádl chtějí zvrátit výsledky voleb! Přemluvte bábu a dědu!!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.