Jiří »kam vítr, tam plášť« Paroubek - Vylepil Margaritku na billboardy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiří »kam vítr, tam plášť« Paroubek - Vylepil Margaritku na billboardy

Na novém billboardu ČSSD je šéf strany Paroubek se svou rodinou.
Na novém billboardu ČSSD je šéf strany Paroubek se svou rodinou. (Aha! – Martin Přibyl)

Šéf ČSSD Jiří Paroubek (57) asi nevidí rozdíl mezi billboardem a rodinným albem. V rámci předvolební kampaně totiž republiku zahltily obrovské reklamní plochy, na nichž Paroubek pózuje s manželkou Petrou (36) a ani ne půlroční dcerkou Margaritou. To vše pod heslem »Naplňme sny našich dětí«. Ještě před časem přitom Paroubek požadoval, aby dceři dali všichni pokoj, že ji nechce ukazovat.

..

V opoziční ODS už si na Paroubka kvůli »rodinnému« billboardu pěkně došlápli. „Náš volební lídr Petr Nečas se jednoznačně vyjádřil, že si v kampani chce chránit rodinu. Toto je rozhodnutí Jiřího Paroubka. Má-li pocit, že se musí v kampani schovávat za dítě a manželku, ať tak činí. My nic podobného rozhodně nechystáme,“ řekl Aha! šéf kampaně Ivan Langer.

Šéf SPOZ Miloš Zeman je smířlivější. „Já bych to nekritizoval. Vezměte si třeba současného amerického prezidenta, se kterým se v kampani objevovala jak jeho žena, tak jeho dvě dcery. Já spíše manželku a dceru nechci obtěžovat,“ řekl nám nedávno Zeman, který je přitom Paroubkovým nepřítelem číslo jedna.

Chceme soukromí, nechceme soukromí, chceme soukromí… Kdo se v tom má vyznat?

Od doby, kdy se Petra a Jirka začali snažit o přírůstek do rodiny, byly jejich reakce na zájem veřejnosti značně rozporuplné. Jednu chvíli nadávali, že mají jejich rodinu všichni nechat na pokoji. Jakmile ale zazvonil volební budíček, ochotně pózovali, a když se Margaritka narodila, poskytli Aha! exkluzivní fotografie miminka. Pak přišel lednový skandál s křtinami, kde se tehdy tříměsíční děvčátko objevilo v botičkách od Diora za 2600 korun. To se zase Paroubkovi rozzuřili a nazvali celou věc »honem na čarodějnice«. Vypadá to ale, že už mají zase dobrou náladu, protože se na nás všechny vesele zubí z billboardů…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.