Jan Révai: Kvůli milence zradil manželku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jan Révai: Kvůli milence zradil manželku!

Jan Révai se poprvé ukázal na veřejnosti i s milenkou.
Jan Révai se poprvé ukázal na veřejnosti i s milenkou.  (Aha! – Petr Novotný, ara)

Herec Jan Révai (35), někdejší »záporák« z Velmi křehkých vztahů nebo hvězda fi lmu Rebelové, bodl své manželce Daniele (34) dýku do zad! Přestože jí slíbil, že až do rozvodu nevezme svou novou partnerku Zuzanu Šulajovou do společnosti, slib nedodržel.

„Daniela se s rozchodem nemůže smířit. Stále ho moc miluje, a až uvidí ty fotky, nebude jí moc dobře,“ upozornil na milenecký pár deník Aha! účastník akce. Miláček dívčích srdcí Jan Révai má podle všeho charakter stejný jako jeho seriálová postava zákeřného inženýra Krátkého z »VKV«. Nedodržel totiž slib, o nějž ho požádala vlastní manželka. „Bylo to od něj podlé. Věděl, že tam bude hromada fotografů a že se to k Daniele dostane. A i tak se tam se Zuzanou promenádoval, a vůbec mu to nevadilo,“ dodává kamarád Révaiovy manželky. „Vůbec si neuvědomuje, jak svým chováním ubližuje. Neustále se tam k Zuzaně vinul. A vůbec mu nevadilo, že ho u toho fotí,“ zlobí se.

Přestože Révai dorazil se svou milenkou, otevřeně mluvit o novém vztahu nechtěl. „Nezlobte se, ale ne,“ reagoval na žádosti o rozhovor.

Na rande si oblíbený herec vzal za garde svého kamaráda. Všichni tři se moc bavili.

Manželé Daniela a Jan Révaiovi ještě předtím, než se Jan seznámil se svou milenkou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.