Simona Krainová - Při tanci si natrhla vazy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Simona Krainová - Při tanci si natrhla vazy!

Fotografie
Fotografie (internal)

Modelka Simona Krainová (37) má za sebou první vyřazovací kolo ve slovenské taneční soutěži Let´s dance, její další působení na tanečním parketu je však ohroženo. Simona má totiž natržené vazy v kotníku a doktoři jí doporučili klid na lůžku.

„Rozhodně to nechci vzdát, budu v soutěži pokračovat, i přes bolesti trénuji, zrovna dnes tango, na bolest beru prášky a kotník mám obvázaný,“ svěřila se modelka pro server Blesk.cz. Kdyby však chtěla ze soutěže vycouvat, má k tomu díky zranění ideální příležitost. Už teď je totiž jasné, že na vítězství zřejmě nedosáhne. A včasný ústup ze soutěže by ji zachránil před ostudou. Už v prvním kole totiž měla namále, vyřazení unikla jen o vlásek – místo ní vypadl Marek Vašut. Češi jsou ve slovenských tanečních soutěžích sice stálým inventářem, ale ani jednomu se nepodařilo dosáhnout na vítězné příčky. Zkoušely to přitom už Helena Vondráčková, Kateřina Brožová či Iveta Bartošová...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.