Sandra Nováková alias sestřička Gábina: Práce na Nově mi zničila zdraví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sandra Nováková alias sestřička Gábina: Práce na Nově mi zničila zdraví!

Sandra Nováková si přivodila nemoc tlustého střeva.
Sandra Nováková si přivodila nemoc tlustého střeva. (Aha! – TV Nova)

Tlaky, které vyvíjí štáb »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 na herce kvůli jejich rolím, jsou nesnesitelné! Zlata Adamovská, Dana Morávková, Jiří Langmajer, Jan Šťastný, Petr Rychlý a mnozí další žijí pod neustálým stresem z hrozby pokut a dalších sankcí, pokud se nestíhají učit složité texty scénářů. Což deníku Aha! potvrdili i samotní herci.

„Je toho hodně, dostáváme texty pozdě a nezvládáme se je naučit,“ dodává člověk, který si nepřál být jmenován, aby ho náhodou brzy nepotkala seriálová smrt! Exemplárním příkladem je třeba herečka Sandra Nováková (27), která skončila na kapačkách.

Stresy při natáčení jí přivodily problémy s tlustým střevem. „Musela jsem být hospitalizovaná, už jsem to nemohla zvládnout. Samozřejmě to souvisí i s mou prací. Lékaři ještě nemají úplné výsledky, jedna z variant je i podezření na Crohnovu chorobu,“ přiznala Sandra Nováková alias Gábina Šmídová, bývalá sestřička z kamenické gynekologie, která se do seriálu po delší odmlce před časem vrátila. A přivodila si tím jen zdravotní potíže.

„V nemocnici jsem se také dozvěděla, že nejvíc postižení těmito problémy jsou právě herci. Vím i o pár lidech z Ordinace, které trápí podobný problém jako mě,“ dodává Nováková.

„Proč si myslíte, že polovina herců trpí žaludečními neurózami?“ dušoval se další z herců nejsledovanějšího seriálu současnosti. Hrdinové příběhů z nemocničního prostředí prý nezvládají nápor ohledně scénářů plných mnohdy odborných výrazů a lékařských formulací. Pakliže herci nejsou schopni odříkat dlouhý text, na jehož přípravu mají někdy jen pouhou noc, hrozí jim i několikatisícová pokuta. »Novácká« fabrika na seriály je prostě nelítostná a nekompromisně »stíná hlavy« – ať už nováčkům, či hlavním hrdinům Ordinace!

Kromě Novákové trpí dlouhodobými problémy psychického rázu třeba Jiří Langmajer, nedávno si na problémy se žaludkem stěžoval i Jan Šťastný, který dokonce zkolaboval při večeři s přítelkyní a z jednoho pražského baru jej odvážela záchranka. I on problémy přičítal pracovnímu vytížení...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.