Česká Miss Jitka Válková - Ostuda na první přehlídce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Česká Miss Jitka Válková - Ostuda na první přehlídce

Jitka Válková se má ještě hodně co učit.
Jitka Válková se má ještě hodně co učit. (www.hermina.cz)

Nová Česká Miss Jitka Válková (18) si uřízla ostudu! Během čtvrteční módní přehlídky návrhářky Beáty Rajské totiž předvedla, že přestože o její kráse nemůže být pochyb, modeling není její nejsilnější stránkou.

„Bylo vidět, že se má ještě hodně co učit. Oproti ostříleným modelkám vypadala jako holka z ulice, která se tam náhodou připletla. Hlavně její chůze a postoj byly příšerné,“ svěřila se deníku Aha! jedna z Jitčiných kolegyň. Přehlídka byla pro mladou missku její premiérovou. „Nikdy jsem na takové přehlídce nebyla. Jsem v tom nováček. Nevím, jak správně chodit, ale časem se to snad naučím,“ doufá Válková, která nejenže neumí chodit, navíc má i další vadu. A to »upíří« špičáky. A přestože se nedávno nechala slyšet, že si své zuby nechá spravit, dnes to vypadá jinak. „Beáta Rajská mi řekla, že jí ty zuby nevadí, a naopak jsem pro ni tak zajímavější, takže opravu zubů odložím na neurčito. Určitě si je ale v budoucnu opravit nechám,“ vysvětlila mladá sexbomba.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.