Tereza Pergnerová: Můj partner už nežije! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tereza Pergnerová: Můj partner už nežije!

Tereza Pergnerová prohlásila o svém partnerovi, že je mrtvý.
Tereza Pergnerová prohlásila o svém partnerovi, že je mrtvý. (Aha! – Marek Pátek)

„Můj přítel už nežije!“ Tak tohle měla před několika dny prohlásit moderátorka Tereza Pergnerová (35) o svém druhovi Jiřím Chlebečkovi (39). Stala se v jejím soukromí tragédie? Ano, Chlebeček je až po uši v maléru!

 

Dluží 429 tisíc korun za auto a fingovanou smrtí, kterou potvrdila i pošta, se známý páreček chtěl patrně vyhnout placení. „Určitě dlužím míň!“ doufá Chlebeček.

Částku již nějaký čas vymáhá inkasní společnost. A vypadá to, že žert se smrtí na její pracovníky moderátorka s podnikatelem zkusili víckrát. „Když Chlebečkovi poslali předžalobní upomínku, vrátila se jim s tím, že adresát již nežije. A telefon místo nějoperátorce vzala žena, která se představilajako Pergnerová. Když ji požádali o předání aparátu příteli, jen hlesla: »Ten už nežije.« Pak položila telefon,“ říká muž dobře obeznámený s případem.

A co na to jeho hlavní aktér? „Představte si.Tak já jsem zesnul…“ rozumoval nejdřív Chlebeček a pak se rozesmál. „Není to pravda, jsem mezi živými,“ brání se. Náš zdroj si však trvá na svém – Pergnerová svého milence prý opravdu po telefonu »pohřbila«. „Tahle společnost si všechny hovory nahrává…“ varuje.

Zatímco podvod se smrtí Terezin druh odmítá, k dluhu se hlásí. Jen se s inkasní firmou rozchází v jeho výši. „Na autě nějaký dluh vznikl. Budu to teď řešit. Čtyři sta tisíc je ale nesmysl. Budou to asi jen nějaké drobné,“ říká. Podle našeho pramene zbytek částky tvoří pokuty za zpožděné splátky a penále z penále.

Jiří Chlebeček dluh omlouvá tím, že auto vrátil, protože nebylo ve stavu, v jakém mělo být. „Oni si teď nárokují peníze za ukončenou smlouvu,“ diví se Chlebeček. A dušuje se, že pokud bude společnost na částce téměř půl milionu trvat, podá žalobu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.