Modelka Rychtaříková si stěžuje: Obtěžoval mě Hudler! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Modelka Rychtaříková si stěžuje: Obtěžoval mě Hudler!

Obtěžování? To vypadá trochu jinak…
Obtěžování? To vypadá trochu jinak… (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Stačilo, aby se z Ruska na skok stavil doma, a už se kolem něj rozpoutal pěkný šrumec. Hokejistu Jiřího Hudlera (26) obvinila modelka a loňská finalistka České Miss Klára Rychtaříková (20), že na ni na večírku po letošní soutěži krásy dost ostře útočil.

A nejen na něm. Prý na ni nejdřív dotíral na parketu, pak i cestou z večírku. „Obtěžoval mě, byl dotěrný! Odcházela jsem, jenže on se pořád držel za mnou,“ stěžuje si dotčená modelka, která z večírku mířila pryč. „Ale on se mi nacpal do taxíku a nechtěl mě z něj pustit. Přitom je to kluk, kterého vůbec neznám. Chtěla jsem jen jet domů, on však trval na tom, ať jedu s ním,“ osočuje Hudlera.

Rychtaříkovou prý navrch ještě před barem ponížil. „Hodil po mně pětistovkou, bylo to potupné, a šel do baru. Já jsem tam jenom nakoukla a ze schodů mu hodila ty peníze zpátky, nikdy bych si od něj nic nevzala,“ dušuje se modelka.

Sám Hudler se včera proti nařčení ohradil. „Cože? To snad není pravda... Dělá si ta holka srandu?“ hlesl do telefonu z Ruska. „Je to jeden nesmysl za druhým, úplně mi to vyrazilo dech,“ povídal evidentně šokovaný. „Ano, na večírku jsme spolu byli na parketu, ale spolu s námi dalších sto lidí,“ hájí se. „A taxík? Seděl jsem v něm první,“ řekl a dál nechtěl celou věc komentovat.

Jeho verzi potvrzuje taxikář, který dvojici z České Miss do baru vezl. „Jirka nastoupil a za ním ta slečna, ještě si pamatuju, že jsme jí pomáhali poskládat se v autě, protože měla dlouhé šaty,“ líčil. Hokejista s modelkou se prý normálně bavili, poručili si odvézt do baru Kozička v centru města. „Ale ona pak řekla, že se jí už nechce, tak on zaplatil, vystoupil a ještě mi nechal peníze, ať ji odvezu, kam si bude přát. Ona ale bankovky sbalila a vystartovala za ním,“ lepil mozaiku večera taxikář a dodal ještě, že si žádného obtěžování ze strany hokejisty nevšiml.

Těžko říct, jak to bylo doopravdy. Jedno je ale jisté, Hudler by udělal nejlépe, kdyby se po loňské aféře s prostitutkami a bouřlivém rozchodu s modelkou Simonou Krainovou držel od podobných večírků co nejdál…

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.