Jáklová, Pletánková a Váchová - Končí na Primě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jáklová, Pletánková a Váchová - Končí na Primě!

Romana Jákl Vítová (11 let v pořadu) a Tina Pletánková (14 let v pořadu)
Romana Jákl Vítová (11 let v pořadu) a Tina Pletánková (14 let v pořadu) (Aha! – Marek Pátek)

V televizi Prima už nezaprší, nezahřmí, ani nevysvitne sluníčko! Třetí největší česká televize se totiž rozhodla zrušit relaci, ve které modelky Romana Jákl Vítová (32), Tina Pletánková (40) a Lucie Váchová (25) hlásily dennodenně počasí.

„Pořad v současné podobě končí, o předpověď počasí ale diváci nepřijdou. Dozvědí se ji z informační grafiky,“ potvrdila exkluzivní informace deníku Aha! mluvčí Primy Jana Kocová. Modelky tak již brzy přijdou o možnost být pravidelně na televizní obrazovce. Co na to říkají?

„Primě asi na tom pořadu nezáleželo, jinak by ho nenasadila pět minut poté, co na Nově začínají Televizní noviny,“ říká trochu nazlobeně Váchová. Její služebně starší kolegyně zprávu přijaly příznivěji.

„Od narození dcery to byl pro mě stejně jen koníček. Měla jsem jen několik služeb měsíčně,“ tvrdí Jáklová, zatímco Pletánková říká, že nostalgii necítí a s chutí se pustí do dalších projektů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.