Slavní porotci České Miss! Van Damme: Nefoťte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Slavní porotci České Miss! Van Damme: Nefoťte!

Jean-Claude Van Damme
Jean-Claude Van Damme  (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl, Karel Kopáč)

Role hostů soutěže krásy Česká Miss nebyly rozděleny úplně spravedlivě. Zatímco předseda poroty – hrdina akčních filmů JeanClaude Van Damme – musel strávit včerejší den převážně na zkoušce v Thámově hale, kde se večer konal přímý přenos slavnostního finále České Miss 2010 (skončil po uzávěrce tohoto vydání), Sylvie Kristel, představitelka Emanuelly, která byla desítky let doslova bohyní sexu a rozkoše, se oddala krásám Starého Města.

Van Damme přiletěl do Prahy v pátek. Několikahodinové zpoždění mu však nezabránilo v tom, aby v hotelu Augustine povečeřel s Michaelou Maláčovou, manželi Havlovými a několika přáteli. Brzy ráno ho červená limuzína odvezla do Karlína. Přítomnost fotografů ho ale netěšila. A ve voze se všelijak zakrýval, aby ho nemohli vyfotit.

Další významný host – Silvie Kristel – měla na rozdíl od Van Dammea program příjemnější. Od rána se procházela po Starém Městě. Nejdříve si s mladším partnerem vyrazila na romantickou procházku po Karlově mostě. Pak se přesunula do jedné malebné hospůdky, kde neodolala českému pivu. Až těsně před začátkem přenosu se objevila v karlínské hale na slavnostním finále. Večerem provázel Libor Bouček, jenž jen pár dnů před přímým přenosem málem uhořel.

Jean-Claude Van Damme místo na vycházku odjíždí na generálku České Miss.

Představitelka Emanuelly Silvie Kristel si vyrazila na romantickou procházku. Doprovázel ji přítel.

Neodolala českému pivu.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.