Neveselé Velikonoce Sandry Bullock - Manžel se zamiloval do »kraslice« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Neveselé Velikonoce Sandry Bullock - Manžel se zamiloval do »kraslice«

Předávání Oscarů 7. března. Sandra ještě netušila, že si Jesse užívá s jinou.
Předávání Oscarů 7. března. Sandra ještě netušila, že si Jesse užívá s jinou. (ČTK, Isifa.com, ara)

Počátkem března převzala sošku Oscara pro nejlepší herečku, teď je zralá na rozvod. Sandra Bullock (45) zjistila, že manžel Jesse James (40) měl loni poměr s modelkou motorkářských časopisů Michelle McGee (20), která je pomalovaná více než velikonoční vajíčko. Zhrzená Sandra se okamžitě od Jesseho odstěhovala.

Na obzoru je další hollywoodský rozvod, a to jen několik dní po rozpadu manželství Kate Winslet (34, Titanic) s režisérem Samem Mendesem (44). Sandra si přitom svého muže nemohla vynachválit. „Musím poděkovat manželovi, který denně tvrdě pracuje, za jeho podporu,“ slzeladojetím při přebírání Oscara. Teď slzí ze zcela jiného důvodu. Jesse tvrdě pracoval na těle tetované divošky. Michelle mu loni v dubnu napsala, že by chtěla pracovat na reklamní kampani pro jeho prodejnu motocyklů. Po týdnu se sešli v Los Angeles a obchodní dohodu třikrát zpečetili sexem na Jesseho otomanu. Následovaly další schůzky, vždy v Jesseho kanceláři. „Myslela jsem, že jeho manželství je v troskách,“ hájí se Michelle. Sandra a Jesse se poznali v roce 2004 a v červenci následujícího roku se vzali na ranči v kalifornské Santa Barbaře. Sandra manželovi pomohla vybojovat právo na péči o dceru Sunny (5) z jeho předchozího manželství s pornorežisérkou Janine Lindermulder.

Kliknutím zvětšete
Rozchod i u Britney Spears

Popová princezna Britney Spears (28) je už zase volná. S Jasonem Trawickem (38) to rok vypadalo na velkou lásku. Jako její umělecký agent měl přehled o všem, co se kolem Britney děje. Jediné, co neodhadl, bylo, že dostane »kopačky«. „Hádali se čím dál častěji, tak co jiného mohl čekat,“ říkají znalci hollywoodských poměrů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.