Požár na České Miss - Moderátor Bouček hořel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Požár na České Miss - Moderátor Bouček hořel!

Fotografie
Fotografie (internal)

Moderátor Libor Bouček (29) včera odpoledne málem uhořel! A šlo vážně o život! Při zkouškách na sobotní finále České Miss v karlínské Thámově hale, kde má Bouček v jednom bodě scénáře začít hořet, se totiž pyrotechnika vzbouřila!

Bouček začal hořet nekontrolovatelně, šířící se plameny mu způsobily na několika místech těla bolestivé popáleniny, a nebýt včasného zásahu techniků, mohl skončit opravdu ošklivě,“ prozradil Aha! svědek neplánovaného požáru, který vše zachytil i fotoaparátem. „Byla to první zkouška jednoho bodu ve scénáři, kde nevyšlo načasování. U ohně jde opravdu o vteřiny. Věděl jsem, že to je nebezpečné, proto si teď nemohu nadávat,“ reagoval na incident Bouček s tím, že ho musel ošetřit lékař, a ještě si musí moc rozmyslet, jestli hazardérské číslo s ohněm v sobotu večer zopakuje. V šoku totiž byl nejen on a vedení soutěže, ale i Nova, která v sobotu večer od 20 hodin show vysílá.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.