SuperStar Šmajda: Partnerka mu stáhla kalhoty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

SuperStar Šmajda: Partnerka mu stáhla kalhoty!

Je vidět, že si pár Šmajda - Štumpfová spolupráci užívají.
Je vidět, že si pár Šmajda - Štumpfová spolupráci užívají.

Blond krasavec Miro Šmajda už je v plném tanečním nasazení, aby co nejlépe natrénoval své první vystoupení v taneční show Let’s Dance. A spolu s taneční partnerkou Katarínou Štumpfovou to pěkně rozjeli!

Do naha! Tímto heslem se nejspíš při trénincích řídí SuperStar Miro Šmajda se svou taneční partnerkou. Jak se svěřili serveru Topky.sk, na jejich tanečních hodinách to pěkně jiskří a striptýz není výjimkou. „Včera mi Katka stáhla kalhoty a odůvodnila to tím, že to bylo náhodou,“ povyprávěl zážitky z tréninku Šmajda.

Možná, že to ale nebyla jen tak nějaká náhoda. V kuloárech čtvrté řady této soutěže se šušká, že Katarína má pro Mira velkou slabost a okukování intimních partií nepřehlédl ani sám zpěvák. „Mezi námi je to o úsměvu nebo o zadcích. Buď koukám já na její zadek nebo ona na můj,“ usmívá se potutelně.

Spolupráci se Šmajdou si tak Katarína, která je stejně jako Miro nezadaná, nemůže vynachválit. „Když mezi námi není nikdo třetí, je to v našem vztahu lepší. Člověk se potom víc uvolní,“ schovává šikovně za tréninkové výkony své postranní úmysly. Možná, že sympatický blonďák si ze soutěže vedle znalosti tanců »odnese« také vztah.

Foto Topky.sk

(iec)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.