Fotbalista Řepka a modelka Erbová - Rozchod! Anebo snad zase ne...? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Fotbalista Řepka a modelka Erbová - Rozchod! Anebo snad zase ne...?

Vlaďka Erbová fotbalistu bezpochyby uhranula svým pohledem.
Vlaďka Erbová fotbalistu bezpochyby uhranula svým pohledem. (Aha! – Mária Rušinová, Jan Tůma)

Konečně se rozhoupal a dal jí kopačky! Sparťanský fotbalový drsňák Tomáš Řepka (36) údajně rázně ukončil svůj měsíce se táhnoucí nemanželský poměr s modelkou Vlaďkou Erbovou (28). I když... Po slzavém rozchodu mělo prý zase dojít na usmiřování a odpuštění!

Páni, to je ale mexická telenovela! Prostinká, a přece neskutečně zamotaná. Vynecháte jeden díl a nevíte, na čem jste. Jeden den »definitivní« rozchod, druhý pro změnu usmíření a pokračování ve sladkém flirtu. „Tomáš se s ní tvrdě rozešel, aby zachránil rodinu,“ tvrdil zdroj z okruhu modelčiných přátel včera ráno. Jenže odpoledne už všechno bylo jinak. „Po několika dnech se usmířili,“ hlásil zdroj.

Co na to Vlaďka? „Zeptejte se Tomáše. Taky by mě zajímalo, jestli mě opustil, protože o tom zatím moc nevím,“ odsekla Erbová a vzápětí se rozesmála. „Překvapuje mě, jak všichni berou ten vztah jako hotovou věc. S Tomášem totiž řeším jenom naše společné působení v nadaci Rakovina – věc veřejná, o jeho práci a soukromí se nebavíme. I když on by chtěl, tak já to odmítám, protože je to jeho věc,“ dodala poněkud jízlivě.

Jistě, Erbová se snaží být nad věcí, přitom je zoufalá! Rozvodové řízení s hokejistou Zdeňkem Bahenským spěje ke konci. „Zbývá nám jen podepsat smlouvy a finanční vyrovnání,“ prozradila modelka. A v tom je právě potíž. Peníze! Nutně potřebuje »sponzora« a v Řepkovi viděla budoucnost. Proto se jej snaží rozeštvat s manželkou, jenže »Řepa« dal přednost rodině.

„Tomáše už ty dohady kolem něj a Erbové štvou. Ona roztrubuje nesmysly o nějakém vztahu proto, aby ho rozvedla, a dostala se tak k jeho penězům. Ví se o ní, že je švorc a až se s ní ten hokejista rozvede, tak bude mít zase holý zadek,“ řekl Aha! Řepkův dobrý známý z vysokých fotbalových kruhů.

Fotbalista je v pohodě, z modelky je »zoufalá manželka«, která si odjela léčit bolavou dušičku do Špindlerova Mlýna. Objeví se jako ve správné telenovele před jejím hotelem Řepkův sněhobílý mercedes? Prý ano…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.