Bílá křtila Hapku a Horáčka - Škemrá o písničky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bílá křtila Hapku a Horáčka - Škemrá o písničky!

Lucie Bílá nejdříve pokřtila zpěvník a pak škemrala, aby jí Hapka (vpravo) a Horáček napsali nějaké písně.
Lucie Bílá nejdříve pokřtila zpěvník a pak škemrala, aby jí Hapka (vpravo) a Horáček napsali nějaké písně. (Aha! – Marek Pátek)

Zpěvačka Lucie Bílá (43) pokřtila zpěvník slavných muzikantů Petra Hapky (65) a Michala Horáčka (57), jejichž písnička Dívám se dívám (a ty spíš) patří k Luciiným největším hitům. Jenže od jejího vzniku už uplynuly dlouhé roky, a od té doby pánové pro Bílou nenapsali ani notu. A to u nich o nový hit doslova škemrá!

„Chtěla bych, aby mi udělali desku. Chtěla bych zpívat jejich písničky. Je to mé niterní přání,“ svěřila se deníku Aha! Lucie, ale její prosba nepadla na úrodnou půdu.

Podle vyjádření obou pánů se pro ni v nejbližší době nic stvořit nechystají a kromě jedné písničky a hostování v jejich lyrikálu Kudykam tak Lucie ostrouhá. Vzhledem k tomu, že s ní už nespolupracují ani Gábina Osvaldová a Ondřej Soukup, je otázkou, kudy se Lucčina kariéra bude dál vyvíjet. Větším šokem než tanečky okolo vzájemné spolupráce však pro Bílou musel být pohled na Hapkovy prsty na rukou!

Odrbaná kůže, bílá šupinatá suchá místa a prsty, které spíše připomínají pahýl. Nehty chybí nebo jsou jich jen malé zbytky pokryté plísní. „Neléčení plísní může být i příčinou systémových kandidóz, které postihnou většinu vnitřních orgánů,“ tvrdí jeden pražský dermatolog. Tady už je zřejmě ale na léčbu pozdě. „Plesnivějící nehet na sebe upozorňuje změnou barvy, ztluštěním s pozdější podobou ulomeného rákosu na volném konci,“ dodává dermatolog, jehož rad Hapka nevyužil. Plísňové onemocnění je infekční a velmi dobře přenosné. Tak snad si Lucie Bílá ze křtu odnesla opravdu jen pokřtený zpěvník...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.