Proutník Michael Kocáb - Kvůli milence nabídl rezignaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Proutník Michael Kocáb - Kvůli milence nabídl rezignaci!

Kocáb chce složit funkci kvůli své mluvčí Lejle Abbasové.
Kocáb chce složit funkci kvůli své mluvčí Lejle Abbasové. (ČTK/René Volfík, ara)

Ministr pro lidská práva Michael Kocáb (55) včera nabídl rezignaci na svou funkci. Reagoval tím na informace o milostném poměru se svou mluvčí Lejlou Abbasovou (30). „Ve chvíli, kdy média zveřejňují citlivé informace z mého soukromého života, se chci zachovat v souladu se svým svědomím,“ uvádí Kocáb v rezignačním dopisu. Premiér Jan Fischer ale jeho rezignaci odmítl.

Ministra nyní čeká rozvod s americkou manželkou Marshou (55), se kterou už prý osm let žije odděleně. „Už dlouho spolu žijeme jako bratr a sestra,“ potvrdila včera Marsha serveru Tyden.cz.

Smysl pro věrnost neměl záletník Kocáb ani předtím. Lejla totiž není zdaleka jeho první milenkou! Před lety se Kocáb šíleně zbláznil do své lásky z mládí, herečky Dády Patrasové, která se kvůli němu málem rozvedla se svým manželem Felixem Slováčkem. „Jestli bylo mé manželství někdy v ohrožení, tak kvůli Michalovi,“ přiznala v knížce »Fenomén Dáda« Patrasová (53). „Naše vzájemné city a sympatie od dob našeho chození na konzervatoři nikdy neuhasly,“ nechala se slyšet herečka.

Lejla Abbasová (30)
Zdá se, že je to zásadní vztah. Až teď, kvůli Abbasové, totiž došla Kocábově ženě Marshe trpělivost a chce se dát rozvést.

Další Kocábovy lásky

Dáda Patrasová (53)
Zamilovali se do sebe na koleji a jejich náklonnost gradovala před 10 lety. Kdyby si s Kocábem důrazně nepromluvil Felix Slováček, nejspíš by ho Dáda opustila.

Zlata Emily Kinská (33)
S Kocábem prý chodila, aby se více proslavila. Během pětiletého vztahu jí dával drahé dárky, dokonce z ní udělal zpěvačku ve své skupině Pražský výběr 2.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.