Sharone Osbourn: Prodává svá prsa na internetu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sharone Osbourn: Prodává svá prsa na internetu!

Ozzymu se asi bude stýskat po manželčiných vnadách...
Ozzymu se asi bude stýskat po manželčiných vnadách...

Podnikavá manželka rockera Ozzyho Osbourna Sharon vymyslela další způsob, jak obohatit rodinu. Prodá svoje prsa na internetové aukci eBay!

Půvabná Sharon přestala být spokojená se svým hrudníkem, který si nechala chirurgicky »přifouknout« prsními implantáty. Rozhodla se, že půjde znovu pod nůž a nechá si silikony vyndat.

„Kéž bych si ty prsa nikdy nenechala zvětšit, je to jako nosit na hrudníku vodní postel, navíc se mi nelíbí ani moje bradavky,“ stěžuje si hvězda. Protože je však Sharon podnikavá žena a dokonce se říká, že to je ona, kdo drží rodinnou kasu, rozhodla se svá »falešná prsa« zpeněžit.

„Nechám si ty hrozné pytle z těla vyndat a prodám je na eBayi,“ rozhodla rázně sedmapadesátiletá krasavice. „Už nikdy nechci žádnou plastiku, To se radši udřu v posilovně,“ dodává. Kdy přesně však hodlá dát svou silikonovou hruď do internetové dražby ale neprozradila.

Foto ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.