Herec Sean Penn: Mlátil Madonnu, teď zkopal muže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herec Sean Penn: Mlátil Madonnu, teď zkopal muže!

Sean Penn
Sean Penn (ČTK/AP, ara)

Americký herec Sean Penn (49) neudržel nervy na uzdě, a Hollywood má zase jednou o čem vyprávět. Když Penn nedávno napadl fotografa, ani ve snu ho nenapadlo, že může jít až na 18 měsíců do vězení. Postižený ho totiž obratem zažaloval a soud herce obvinil z ublížení na těle a vandalismu. O Pennovi je přitom známé, že nejde pro ránu daleko – když byl ještě ženatý se zpěvačkou Madonnou, mlátil ji také.

Penn (filmy Hra, Tajemná řeka), který byl v letech 1985 až 1989 ženatý s Madonnou (51) to tentokrát přehnal. V kalifornském Brentwoodu šel k autu, když uviděl fotografa. Přidal do kroku, začal nadávat a jakmile se dostal dost blízko, začal fotografa kopat. Podle soudu mu způsobil zranění nohy a navíc poškodil fotoaparát. Pennovi může hodně přitížit fakt, že to nebylo poprvé, kdy napadl novináře. Roku 1987 si odseděl 33 dní za útok na fotografa. A traduje se, že když jednou našel ve svém hotelovém pokoji »čmuchajícího« reportéra, pověsil ho hlavou dolů z balkonu v devátém patře. Z dob manželství s Madonnou má záznam za domácí napadení, který díky jeho přiznání policie řešila jako přestupek. Pokud soud vezme v úvahu Pennovu násilnickou minulost, bude muset na rok a půl přerušit kariéru a odebrat se do vězení...

To sis tedy dovolil dost, fotit mě!

Škoda slov, raději tě nakopnu!

V roce 1986 s Madonnou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.