Jan Šťastný: Erotika natruc ženě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jan Šťastný: Erotika natruc ženě?

Fotografie
Fotografie (internal)

Herec Jan Šťastný (44) dorazil na udílení cen Anno s přítelkyní a kolegyní Barborou Petrovou (24). Na večírku předvedli scény, za které by se nemusel stydět leckterý erotický film. Proč?

Žhavé polibky, spousta doteků, objímání a něžných slůvek… Až okázale zamilovaně se k sobě chovali na večírku po udílení cen Anno Jan Šťastný s hereckou kolegyní a milenkou Barborou Petrovou .

„Podávejte se všichni, to je moje láska největší, Barča…“ říkal všem okolo, ačkoliv spolu pár chodí už rok. Jakmile však nebyl v dohledu žádný fotoreportér ani kameraman, Šťastný se zase začal k partnerce chovat zase normálně.

Proč?! Může za to pravděpodobně jeho manželka Lenka, která ho opustila kvůli řediteli Národního divadla v Brně Danielu Dvořákovi. „To, co mu udělala jeho žena, ho opravdu sebralo, tak se nesmíte divit, že to ještě nestrávil a chce jí ukázat, jak moc je teď zamilovaný,“ komentovala erotické scény jedna z jeho kolegyň.

Co všechno se ještě dělo na párty v karlínském divadle se dočtete už v zítřejším tištěném deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.