Milena Steinmasslová dostala pět milionů a... Válčí o alimenty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milena Steinmasslová dostala pět milionů a... Válčí o alimenty!

Fotografie
Fotografie (internal)

Otevřená nenávist! Vztah herečky Mileny Steinmasslové (54) a kameramana Romana Pavlíčka (54) je po rozvodu více než na ostří nože! Steinmasslová prý na manžela poštvala jeho děti, které tátu žalují o alimenty!

Právě fakt, že přišel o syny Tomáše (27) a Honzu (20), mrzí Pavlíčka, kameramana novácké Ordinace v růžové zahradě, nejvíc. „Ona je proti mně poštvala. Snažil jsem se je zkontaktovat, ale vůbec nereagují. Čekám, jestli se mi třeba neozvou,“ zoufá si Pavlíček, který musí splácet druhou hypotéku na svůj dům. „Ten dům už jsem splatil, ale musel jsem si vzít další hypotéku, abych Milenu mohl vyplatit skoro pěti miliony. Na základě toho jsme se dohodli, že kluci nebudou požadovat alimenty a že většina zařízení zůstane v baráku. Ale nic z toho nedodržela. Kluci mě zažalovali o alimenty a ona vykradla. Jednou jsem přijel z natáčení a dům byl vybílenej,“ tvrdí nešťastně. „Policajti mi říkali, že nemá cenu ji žalovat, protože bych těžko dokazoval, že ty věci byly moje už před manželstvím. Odvezla si dokonce i psa, kterého jsme měli předtím deset let. Ona ani synové se mě na nic neptali. Ani vídat ho nemůžu,“ říká smutně Pavlíček.

Sama Steinmasslová, která se také v Ordinaci objevila, ale známá je zejména jako maminka z Ranče U Zelené sedmy, se k rozvodu vyjadřovat nechce.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.