Skladatelské duo Soukup – Osvaldová a Lucie Bílá - Rozchod po 20 letech! Už je stará! Nechceme ji... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Skladatelské duo Soukup – Osvaldová a Lucie Bílá - Rozchod po 20 letech! Už je stará! Nechceme ji...

Ondřej Soukup a Gábina Osvaldová se s Lucií Bílou po dvaceti letech rozešli.
Ondřej Soukup a Gábina Osvaldová se s Lucií Bílou po dvaceti letech rozešli. (Aha! – Martin Hykl)

Hvězdné skladatelské duo Ondřej Soukup (58) – Gábina Osvaldová (56) »odvrhlo« zpěvačku Lucii Bílou (43). Přišli totiž na to, že už jí není »náct«, a tak vsadili na mladší koně! „Každý je nahraditelný. Lucie má svoje projekty. A je mi to úplně jedno. Ať si dělá, co chce,“ řekl deníku Aha! nekompromisně Soukup. Ten nyní Bílou vyměnil za jejího exmanžela Václava Bártu.

Dvacet let tvořili tým snů. Lucie Bílá s hlasem jako zvon prezentovala songy autorského dua, které se staly národními hity. Teď je ale s jejich spoluprací asi definitivní konec!

Důkazy? Tak například: Osvaldová se Soukupem obnovili muzikál Johanka z Arku, kde dřív zářila Bílá, tu ale tentokrát nepřizvali. Místo ní nastoupila na scénu Soukupova milenka Lucia Šoralová a Bára Basiková.

„Je to tak, Lucka tam prostě není. Hraje v Karlíně, má i jiné projekty a je mi to vlastně úplně jedno. Každý je nahraditelný, místo ní jsou tam jiní. Jako solitér je Lucka samozřejmě naprosto výjimečná, ale ona si dělá své věci, tak ať si je dělá,“ řekl jakoby uraženě deníku Aha! Ondřej Soukup, který sice udělal »pápá« dlouholeté kamarádce, zato vzplanul láskou k jejímu bývalému muži Noidovi. „Je skvělý! dokonce jsem ho už oslovil do našeho projektu Robin Hood aneb Cesta ke slávě. Chci ho tam stoprocentně mít,“ rozplýval se Soukup.

Na Bílou ani u tohoto projektu nemyslel, a když už, tak jízlivě. „Dokázal bych si ji tam představit leda coby Robina Hooda. Těžko by ale mohla zahrát roli mladé Mariany,“ rýpl si ironicky do stárnoucí pěvecké hvězdy holohlavý skladatel.

A co na reakci svého bývalého týmu říká sama Lucie? Ta pojala přesvědčení, že je pro své dvorní skladatele číslo jedna a nikdy tomu nebude jinak. „Těším se na vše další s nimi. Jsme přátelé,“ napsala deníku Aha! v SMS. Hlavně aby se bylo ještě na co těšit, Lucko.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.