Pomeje: Pořád miluje Kuklovou?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pomeje: Pořád miluje Kuklovou?!

Jiří Pomeje neustále veřejně vyznává Ivetě lásku. Je to jen kvůli financím?!
Jiří Pomeje neustále veřejně vyznává Ivetě lásku. Je to jen kvůli financím?!

I když Jiří Pomeje (45) mluví kudy chodí o tom, jak miluje svoji manželku Ivetu Bartošovou (43), prý pořád myslí na svoji »ex« Michaelu Kuklovou!

I když Jiří Pomeje (45) mluví kudy chodí o tom, jak miluje svoji manželku Ivetu Bartošovou (43), prý pořád myslí na svoji »ex« Michaelu Kuklovou!

Manželství zpěvačky Iveta Bartošové a Jiřího Pomeje prošlo krizí. Iveta manžela zprvu nekompromisně odkopla a aby ho vzala zpět na milost, hlásal Jiří do médií: „Já Ivetu miluju, je to největší láska mého života!“ Jenže jak je Pomejeho zvykem, i v tomhle prý lhal. Jeho srdce údajně stále okupuje herečka a exmanželka Michaela kuklová (41).

„Má ji plnou hlavu. Kdykoliv se vidíme, okamžitě stočí řeč na ni. Vzpomíná, jak byla úžasná a pořád opakuje, jak ji miluje a že jí žádná další partnerka nesahá ani po kotníky,“ řekl jeden z Pomejeho kamarádů pro časopis Pestrý svět. Kuklová ale podle všeho o návrat nestojí. V několika rozhovorech se nechala slyšet, že se zkrachovalým producentem se nedalo a nedá žít a navíc má spokojený vztah s brněnským podnikatelem Romanem Holomkem s nímž vychovává ročního syna Romana.

Proč tedy svoje city ke Kuklové skrývá a místo toho stále bojuje o srdce Ivety Bartošové? Podle časopisu jsou za tím peníze. Bartošová je pro Pomejeho totiž nevysychajícím pramenem velmi slušných příjmů i mediální pozornosti.

Michaela Kuklová o návrat k Pomejemu nestojí. Má spokojený vztah s podnikatelem Romanem Holomkem, ročního syna Romana a dokonce se vrací i na divadelní prkna.

ČTĚTE TAKÉ:

Bartošová a Pomeje reagují na skandální fotku - Hrozili žalobou, teď prosí o odpuštění!

Pomeje a Bartošová kápli božskou: Tohle se dělo před svatbou!

Reakce na knihu o Bartošové – válka začala: Iveta plakala, Pomeje vyhrožoval!

Iveta Bartošová, jak jste ji neměli vidět - Smršť prášků v nikotinovém dýmu!

Foto Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl

(iec)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.