Iveta Bartošová, jak jste ji neměli vidět - Smršť prášků v nikotinovém dýmu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Iveta Bartošová, jak jste ji neměli vidět - Smršť prášků v nikotinovém dýmu!

Iveta Bartošová se naučila kouřit doutníčky až poté, co začala chodit s Jiřím Pomejem. Prášky uměla polykat již předtím.
Iveta Bartošová se naučila kouřit doutníčky až poté, co začala chodit s Jiřím Pomejem. Prášky uměla polykat již předtím. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, archiv Zlaty Dvořákové, www.xyz-knihy.cz)

Iveta Bartošová, jak jste ji neměli vidět - Smršť prášků v nikotinovém dýmu!

Takhle Ivetu Bartošovou (44), kontroverzní zpěvačku opředenou desítkami skandálů, neměl nikdo nikdy spatřit. Jenže ouha! Fotografi e se zničenou umělkyní s hrstí prášků v jedné ruce a doutníčkem v druhé, v nejbližších týdnech zaplaví Česko. Je totiž na obálce knihy »Iveto, sbohem…«, kterou vydává její bývalá důvěrnice a chůva syna Artura Zlata »Golda« Dvořáková (55). Rok po rozchodu obou žen tak prý přichází odplata za všechna příkoří, kterých se měla Bartošová na Zlatě kdy dopustit.

Fotka vznikla na podzim roku 2008 po dokončení alba 22, kterým se chtěla bývalá princezna českého showbyznysu vrátit na výsluní slávy. „Iveta byla tehdy naprosto vyřízená a zničená. Tabletám se stále nebránila, k alkoholu se ale nejspíš vrátila až o pár týdnů později,“ tvrdí bývalá hospodyně Bartošové.

Dvořáková svou zpověď o spolupráci s labilní pěveckou divou vydává poté, co se od samotné pěnice a jejího manžela Jiřího Pomejeho dočkala série pomluv a urážek. „Nic nezamlčuji, nic si nepřibarvuji. Píšu pravdu,“ říká. Kniha má na pulty knihkupectví přijít přesně za měsíc a kromě šokující obálky její autoři slibují i další snímky, na které prý budou čtenáři zírat s ústy dokořán.

Iveta má strach

V Uhříněvsi i na místě, kde se Bartošová nyní opětovně léčí ze závislosti na alkoholu (sama tomu říká čištění organismu), se mezitím rozpoutalo peklo. Iveta prý dokonce už několik týdnů horečně zjišťuje, co všechno se o ní v knize píše. „Pochopitelně má strach. Zlata s ní byla sedm let prakticky ve dne v noci, a tak ví všechno o jejích špatnostech. Není divu, že se klepe, co všechno teď vyjde na světlo boží,“ svěřili se známí zpěvačky, s kterými ještě udržuje kontakt.

A co všechno se v knize dočteme? Zlata v ní vypráví o svých začátcích u Ladislava Štaidla a jeho maminky Miloslavy, největší prostor však věnuje spolupráci s Ivetou. A protože kniha měla původně plánovaný podtitul »Život ve vleku závislostí«, je jasné, že se dozvíme podrobnosti o zpěvaččiných bitvách s alkoholem a prášky. „Někteří lidé Ivetu litují, protože se s ní život nemazlil, nevědí však, že sama Iveta nelítostně mává s lidmi kolem sebe,“ dodává Golda. A kapitoly pojednávající o záchvatech nepříčetnosti nebo stihomamu a podivných hrátkách s noži slibují, že nás čekají pěkně peprná odhalení!

Obálka knihy »Iveto, sbohem…«

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.