Miranda Kerr: Gynekologické vyšetření na pláži?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miranda Kerr: Gynekologické vyšetření na pláži?!

 Miranda Kerr odhalila v kalenáři Pirelli své vnady
Miranda Kerr odhalila v kalenáři Pirelli své vnady

Supermodelka Miranda Kerr (26) vystavila své dokonalé tělo v sexy plavkách žhnoucímu sluníčku. Kdo jí to ale sahá mezi nohy?!

O krásné Mirandě je v poslední době slyšet víc než dost, rozruch vzbudila i fotka v kalendáři Pirelli, kde odhalila své výstavní trojky. Teď se modelka rozhodla nafotit sérii fotek v bikinách, ale ani to se neobešlo bez pozdvižení. Celému focení byl přítomný i paparazzi, který zvěčnil ženu v sitaci, v níž by se chtěl ocitnout snad každý muž na této planetě.

Asistentce focení se totiž nepozdávalo, jak plavky přiléhají, nebo lépe řečeno nepřiléhají, na modelčino sexy pozadí, a tak se jala členka štábu plavky vlastnoručně upravit. Z pozice pozorovatele celá situace připomínala spíš gynekologické vyšetření než focení. Zkrátka pro krásný snímek se něco musí přetrpět.

Nejprve se snažil Mirandin štáb upravit plavky zvenčí. Když tento pokus selhal, musely plavky dolů úplně. Výsledek ale stojí za to, uznejte sami.

Foto ara

(iec)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.