Taťána Kuchařová: Přišla o Miss World! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Taťána Kuchařová: Přišla o Miss World!

Taťána Kuchařová
Taťána Kuchařová (Aha! – Marek Pátek)

Tak to je šok! Tradiční česká soutěž krásy Miss ČR, která v čele s prezidentkou Taťánou Kuchařovou (22) chystá už 22. ročník, přišla o licenci na světovou Miss World!

Taťána je paradoxně jedinou českou kráskou, která tento prestižní titul v roce 2006 získala. Značka Miss World se tak stěhuje ke konkurenci a svou vítězku na ni odteď bude posílat Michaela Maláčová a její Česká Miss!

Důvod? Peníze! „Vedení Miss World se nelíbilo, že se z Miss ČR stal charitativní projekt a do Londýna odcházelo málo peněz,“ prozradil Aha! zdroj ze zákulisí soutěže. To nepřímo přiznává i ředitel Miss ČR Jiří Adamec. „Pozlobili jsme Miss World, chtěli jsme něco jiného a narazili jsme. Na další spolupráci jsme se nedohodli. Peníze bohužel jsou až na prvním místě,“ potvrdil nám s tím, že pro Miss ČR se nic nemění. „My chceme bavit diváky, a to se nám snad podaří 10. dubna, kdy budeme volit Československou Miss,“ dodává Adamec. Fakt, že Miss ČR se rozhodla pro nadnárodní verzi se Slovenskem, byl dalším důvodem pro rozchod se světovým organizátorem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.