Skandální rozchody: Co spojuje pár Pomeje – Bartošová a Pitt – Jolie? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skandální rozchody: Co spojuje pár Pomeje – Bartošová a Pitt – Jolie?

Co mají páry Pomeje s Bartošovou a Pitt s Jolie společného?
Co mají páry Pomeje s Bartošovou a Pitt s Jolie společného?

Ještě neuplynul ani první měsíc letošního roku a o skandální rozchody není nouze. Stránky bulvárních novin však nejvíce plní svými rozepřemi Jiří Pomeje (44) s Ivetou Bartošovou (44) a nově i Angelina Jolie (34) s Bradem Pittem (46). Co mají společného a čím se naopak liší?

Ještě neuplynul ani první měsíc letošního roku a o skandální rozchody není nouze. Stránky bulvárních novin však nejvíce plní svými rozepřemi Jiří Pomeje s Ivetou Bartošovou a nově i Angelina Jolie s Bradem Pittem. Co mají společného a čím se naopak liší?

Práce

„Máme ponorku, Jirka je můj manažer a jsme spolu 365 dní v roce, což se prostě muselo na nás zákonitě projevit,“ uváděla Iveta Bartošová jako důvod rozchodu se svým manželem. Později se dokonce se všemi podělila o to, jak ji tyranizoval nabitým diářem a nutil jí stíhat nezvládnutelné termíny.

Také na vztahu Brada a Angeliny podepsala práce. Ačkoliv Brad není zkrachovalým producentem a Angelina je jednou z nejžádanějších hollywoodských hereček s dokonalou postavou, jejich vysoké pracovní nasazení udělalo své. Navíc začaly prosakovat zvěsti o tom, že při natáčení posledního snímku Salt Angelina Bradovi »zahnula« se členem štábu.

Děti

Brad se prý rozvedl s Jennifer Aniston kvůli tomu, že otálela s mateřstvím a s Angelinou se rozhodl žít právě pro její kladný vztah k rodině. Jenže - všeho moc škodí. Herečka s Pittem adoptovala tři děti a další tři mu porodila. A s tím nehodlá skončit. Touží ještě po dítěti ze Sýrie a nově i z Haiti. Jenže osm dětí už je trochu moc i na Brada.

To Bartošová má sice jen jednoho syna, ten ale vydá za tři. Musí o něj totiž bojovat s jeho otcem Ladislavem Štaidlem o opatrovnictví a čelit u toho dohledu sociální péče. Navíc se s Jiřím Pomeje pokoušeli neúspěšně o děťátko a zpěvačka dokonce prodělala nedávno potrat. Po něm se zhroutila a následovala také operace cysty na vaječníku.

Kráska a zvíře

Už na první pohled je jasné, že v případě krásy nelze najít na těchto párech nic moc společného. Brad Pitt byl několikrát zvolen v různých anketách za nejkrásnějšího muže roku, jako svoji tvář si ho zvolilo několik módních domů. Pomeje se místo na reklamní kampaně nechává fotit na psychiatrickém oddělení nemocnice U Apolináře nebo na nádraží jako bezdomovec.

Také Angelina Jolie má postavičku jako topmodelka. Zatímco v jejím případě se spekuluje podle její postavy spíš o anorexii, u Ivety se často mluvilo o těhotenském bříšku.

Skandály

Brad Pitt i Angelina Jolie si striktně hlídají svůj životní styl a pořádný skandál se okolo nich šířil jen tehdy, když prasklo, že jsou spolu a herec se rozvádí. To Jiří i Iveta zápasili s alkoholem, zpěvačka měla problémy i s léky a antidepresivy, dokonce strávila několik týdnů v psychiatrické léčebně na odvykací kůře v Kroměříži.

Angelina je krásná a inteligentní, má svůj názor a své pracovní závazky plní bezezbytku, je totiž profesionálka, naopak Iveta se nechala ovlivňovat svým manžele až až a zmohla se na veřejných akcích jen kuňkat „Jsem tak šťastná...“ Útěk z muzikálu Mona Lisa jen pár týdnů před premiérou i lži o tom, že bude hrát v Dětech ráje, stejně jako spousta dalších nepravdivých informací a nedodržených závazků na Bartošovou nevrhají dobré světlo.

Svatba a rozvod

Hollywoodské hvězdy se nikdy nevzaly, přesto si na svůj rozchod po šestiletém vztahu najaly ty nejlepší právníky, aby si rozdělily majetek ve výši 6 miliard korun! Pomeje si vzal na opulentní svatbě plné kiksů Bartošovou za manželku, ale po roce a něco už zpěvačka manžela vyhnala z Uhříněvsi a podala žádost o rozvod sama. Není také divu, dělit by si mohli tak akorát několikamilionové Pomejeho dluhy a 300 tisíc korun, které dluží na daních.

Pravda nebo lež?

V souvislosti s rozkolem páru Jolie-Pitt se objevují i takové hlasy, které říkají, že informace o rozchodu jsou lživé, že je pár šťastný a v naprostém pořádku a že informace o rozchodu měly být jen jakýmsi reklamním tahem. Pomeje s Bartošovou potvrdili nejprve rozvod, teď zas říkají, že se k sobě vrátili a jsou i tací, kteří tvrdí, že se nikdy nerozešli a že jde jen o promyšlený Pomejeho tah, jak na manželku znovu upozornit. Samotnému zkrachovalému producentovi se ale příliš věřit nedá. Lži, kterými veřejnost i své věřitele včetně správkyně konkurzní podstaty »nakrmil« už asi nedovede nikdo přesně spočítat.

Foto ara

(iec)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.