Martin Hranáč z VyVolených - Zmlátili ho v gay klubu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Martin Hranáč z VyVolených - Zmlátili ho v gay klubu!

Martin Hranáč je opravdu exot. To se mu teď vymstilo.
Martin Hranáč je opravdu exot. To se mu teď vymstilo. (Aha! – Dan Černovský, Marek Pátek, Kateřina Kalibánová, Gaynet.cz)

Prořízlá ústa přivodila Martinu Hranáčovi (27), účastníkovi druhé řady reality show VyVolení, drsné zranění hlavy! Po slovní bitce s kamarádem svého expřítele v pražském gay klubu dostal nakládačku, po které skončil v nemocnici a na operačním sále!

„Měl na mě nějakou uštěpačnou poznámku, tak jsem mu to vrátil s tím, že je tlustej a má celulitidu. Pak na mě nastoupil. Vypadám hrozně, co? Až se dám trochu dohromady, podám na toho člověka trestní oznámení,“ řekl nám Martin, kterému mluvení včera působilo velké bolesti.

Lékaři mu při operaci pod narkózou zprůchodnili dýchací cesty, na narovnání zlomeného nosu nemá ale nárok. „Jde vlastně o plastiku – a tu pojišťovna neplatí. Martin přitom nemá peníze, a tak bude mít teď ošklivou skobu,“ říká jeho kamarád.

Na svou »mamku« z VyVolených myslí i vítěz druhé řady Tony Jalovec. I když se po soutěži muži nerozešli v dobrém kvůli penězům, Jalovec Hranáčovi drží palce. „Vzkažte mu, že ho s Renatou (Kajdžas) pozdravujeme a ať se dá brzo do kupy,“ dodává Jalovec.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.