Adela po odhalení kalhotek: Křížila jsem nohy, jak se jen dalo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Adela po odhalení kalhotek: Křížila jsem nohy, jak se jen dalo!

Přestože se Adela v pondělí večer všemožně snažila zakrýt si rozparek kartičkami, nepomohlo jí to.
Přestože se Adela v pondělí večer všemožně snažila zakrýt si rozparek kartičkami, nepomohlo jí to.

Moderátorka Adela Banášová (29) sice dělala vše pro to, aby během pondělního Rozhodnutí v SuperStar v červených minišatech nechtěně neodhalila více, ale stalo se. Neposlušný rozparek si neuhlídala a milionům diváků u televizních obrazovek ukázala bílé kalhotky.

Otevřeně ale řekla, že na více by se přemluvit nedala. „Myslím, že toto bylo maximum. Křížila jsem nohy, jak se dalo, ale nevyšlo to,“ prozradila serveru Čas.sk Banášová, která byla z odvážného modelu celý přímý přenos nesvá.

Jediným štěstím prý bylo, že šaty měla na sobě jen během Rozhodnutí, které trvá mnohem kratší dobu než téměř tříhodinový finálový večer. A ačkoli je s výběrem šatů v Česko Slovenské SuperStar spokojena, má prý své limity.

„Každý model má občas něco, co je třeba obětovat. Šaty do televize musí být zajímavé. Nedala bych se však přemluvit k něčemu, v čem by bylo možné vidět ještě více,“ přiznala Adela, která prý již nějaký ten model odmítla.

Zahlédli jste v pondělí v přímém přenosu Adely kalhotky, nebo vám nečekaný záběr unikl?

(miš), Zdroj: Čas.sk
Foto Vlado Anjel, Čas.sk a ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.